Brad Pitt regenerálódik színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pittről a napokban friss fotók láttak napvilágot, amelyeken borzalmasan fest, de aggodalomra semmi ok: már összeszedte magát, és új életet kezdett. Reméljük, hamar visszanyeri a régi formáját. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Brad Pittet nagyon megviselték az Angelina Jolie-val folytatott harcok. A színésznő minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy elérje, amit akar, és még az sem tántorította el, hogy a gyerekek nem láthatják az apjukat.

Bizonyos információk szerint nemrég azonban békét kötöttek, és letették a fegyvereiket is. Ennek már épp itt volt az ideje, ugyanis az 53 éves sztárapuka már csak árnyéka egykori önmagának. Friss fotók készültek róla a The Lost City of Z című film bemutatóján, amelynek Pitt volt a vezető producere. A premieren azonban szörnyen festett, ám ő ennek ellenére állítja: jól van.

Így nézett ki a premieren Brad Pitt Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock

Egészséges életmódba kezdett, rendszeresen edzeni jár, és elkezdett szobrászkodni is, ezekben vezeti le a fájdalmát és a feszültséget. Lassan, de biztosan vissza fog találni önmagához, de természetesen még hosszú út áll előtte, hiszen még egyáltalán nincs túl Jolie-n.

A barátai is visszataláltak hozzá, többek között George Clooney is, aki ha Los Angelesben jár, meglátogatja Pittet egy baráti beszélgetés erejéig – írta meg a Best.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.