X-Faktor Puskás Peti Gáspár Laci ByeAlex Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már javában zajlanak az X-Faktor válogatói, de a nézőknek még sokat kell várniuk az újabb tehetségkutatóra. Az biztos, hogy nem lesz minden a régi: két mentor távozik!

Idén sem maradunk X-Faktor nélkül, a műsor stábja már a városokat járja tehetségek után kutatva. Szeptemberig azonban várniuk kell a nézőknek, hogy elinduljon a tehetségkutató, ami nem lesz teljesen a régi. Az biztos, hogy a mentorok körében változás lesz, ketten nem folytatják.

ByeAlex-ről és Radics Gigiről az a hír járja, hogy nem folytatják a zsűrizést.

Az X-Faktorból két mentor is távozik Forrás: RTL Klub

Az biztos, hogy Gigi kilép, menedzsere ezt az amerikai karrierépítéssel indokolta, de ByeAlex sem marad a Story Magazin szerint. Látható volt, hogy az énekes nem viseli túl jól a műsort, hiszen sokszor került összetűzésbe a többi zsűrivel, és egy alkalommal az is előfordult, hogy otthagyta a felvételt.

Sáfrány Emese, Aleska édesanya szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180313-safrany-emese-edesanya-szeretne-lenni.htmlSáfrány Emese, Aleska boldog párkapcsolatban él focista kedvesével és úgy érzi, közel 30 évesen már készen állna az anyaságra is.TV + Sztárok--Friderikusz Sándor egy luxushotelben veszekedett a Music FM rádió vezetőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-friderikusz-sandor-egy-luxushotelben-veszekedett-a-music-fm-vezetojevel.htmlFriderikusz Sándor egy luxushotel halljában veszett össze a Music Fm vezetőjével: a tévéslegenda műsorát meg is szüntették. TV + Sztárok--Básti Julit sokkolta 60. születésnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180312-basti-julit-sokkolta-60-szuletesnapja.htmlA Kossuth-díjas színésznő, Básti Juli betöltötte 60. életévét, azt mondja, ez nagy sokk volt számára, de már túl van az első megrázkódtatáson. Szeretné még sokáig nézni gyermekeit, és szívesen lenne már nagymama is. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoTeri Hatcher egy Youtube-sorozat forgat, hajléktalannak néztékhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-teri-hatcher-egy-youtube-sorozat-forgat-hajlektalannak-neztek.htmlTöbben hajléktalannak nézték Teri Hatchert, a Született feleségek színésznőjét, amikor egy lakókocsi előtt látták szakadt szerelésben és baseball sapkában. A színésznő cáfolta, hogy elszegényedett volna. TV + SztárokAFPMégis OJ Simpson ölhette meg az exfeleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-megis-oj-simpson-olhette-meg-a-feleseget-interju.htmlA Fox csatorna 12 év után leadta azt az OJ Simpsonnal készült interjút, amelyben gyakorlatilag a sztár beismeri, hogy ő ölte meg a volt feleségét és annak szeretőjét. TV + SztárokAFPCsak akkor megy férjhez Kulcsár Edina, ha szülés után visszanyerte régi alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-csak-akkor-megy-ferjhez-kulcsar-edina-ha-szules-utan-visszanyerte-regi-alakjat.htmlKulcsár Edina elárulta, addig nem házasodnak össze Csutival, amíg le nem adja a terhesség alatt felszedett pluszkilóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.