Elképesztő összegtől esik el Hosszú Katinka, ha meg akarja menteni a házasságát

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
házasság úszó eb Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha őszig nem versenyez Hosszú, és kihagyja az augusztus eleji Európa-bajnokságot is, akkor akár 20 millió forinttól is eleshet - írja a Blikk.

Az úszónő tavaly november óta nincsen együtt férjével, az amerikai Shane Tusuppal. Katinka a válókeresetet is beadta, igaz, szünteteltetést is kért. A legfrissebb hírek szerint megpróbálják rendehozni a kapcsolatukat, párterápiára is járnak. Sőt, a hétvégén az is kiderült, hogy Tusup marad Hosszú edzője. Katinka a Mol-csapatnak adott interjújában azt mondta, hogy még képlékeny az edzésterve, és nem tudja megmondani, hogy mikor lesz az első versenye.

Hosszú továbbra is Tusuppal edz, de házassága megmentése miatt nagyon sok pénztől eshet el Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú tavaly is rendszeresen versenyzett, kisebb viadalokon is részt vett, a Blikk számításai szerint csak ezeken több, mint 10 millió forintot bukhat. Ha pedig nem idul idén az Eb-n Glasgowban, akkor körülbelül 9 millió forinttól esik el.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.