A Feleségek luxuskivitelben terhes sztárja, Vasvári Vivien meztelenül mutatta meg testét

fotó pucér meztelen Vasvári Vivien terhes Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Vivi megmutatta, hogy 36 hetes várandósan is szexi: teljesen meztelenül készíttetett terhesfotót magáról. 

Csodálatos ruhákban készíttetetett már magáról kismamafotókat Luxus Vivi, így aztán itt volt az ideje annak, hogy ruha nélkül is megörökítsék a luxusfeleség terhességének utolsó szakaszát. Meztelenül állt a kamerák elé Vivi, a végeredményt pedig természetesen megmutatta rajongóinak is, egy hosszú, motivációs szöveg kíséretében.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

"Ne ítélkezz egy másik ember felett, hisz nem láthattad, eddig mit élhetett meg. Ne kritizáld, ne becsméreld és még csak véleményt se alkoss róla, mert ehhez egy embernek sincs joga. Nem tudhatod, hogy mit miért tesz, vagy épp mit miért nem tesz meg. Rosszul gondolod, ha azt hiszed, ismered, miközben csak egy külső alapján hozol ítéletet" - írta a többi között Vivi pucér fotójához.

Fiatalkori abortuszáról mesélt Luxus Vivi: videó!

A Lakástalkshow legfrisebb adásában a Feleségek luxuskivitelben sztárjaival beszélgetett Lovász Láészló. Vasvári Vivien a terhességéről, és egy múltbéli traumájáról is mesélt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.