Palvin Barbara bevallotta: ő is küzd a testével, meg kell felelnie a divatiparnak

fashion week modell Palvin Barbara modellkedés testkép Victoria Secret Prada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell, Palvin Barbara számtalan világmárkának dolgozott már, ezért eszünkbe sem jutna, hogy neki is adódnak gondjai alakjával, vagy esetleg az önképével. Most azonban elárulta: ő is folyamatosan harcban áll testével, hiszen nehéz megfelelni a divatipar követelményeinek.

"Folyamatos harcban állok a testemmel, naponta kihívást jelent, hogy formában maradjak" - nyilatkozta Palvin Barbara a Grazia magazinnak, melynek cikkét a Dailymail szemlézte. A magyar modellt 13 évesen fedezték fel Budapesten, ezután pedig rövid volt az út a világhírnévig. Úgy tűnik azonban, hogy neki is nehézséget jelent olykor, hogy megfeleljen a divatipar kritériumainak.

Dolgozott már a Prada-nak, a Victoria's Secretnek is. A 24 éves Palvinról legutóbb például olyan fotók láttak napvilágot, melyen rózsaszínre festették haját egy reklámkampány kedvéért.

Palvin Barbinak szárnyal a karrierje "Forrás: AFP/Alberto Pizzoli "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.