A tévémacival fotózkodott Szandi

Forrás: TV2/Gazdag Éva -
MTVA Tévémaci köztévé Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévé székházában járt Szandi, aki egy közös fotót is készített a tévémacival.

Az MTVA stúdiójában volt dolga a napokban Szandinak, és ha már ott járt, természetesen nem hagyhatta ki a fotózkodást a tévémacival. Gyorsan odabújt hatalmas pocakjához és megölelte őt. A képet fel is töltötte a közösségi oldalára, amihez még egy kedves megjegyzést is írt:

Amikor fogat mosok, mindig Rá gondolok!"

Amikor fogat mosok, mindig Rá gondolok! #gyermekkoromatidézi #tvmaci

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

A Tanár: Nagy Ervin karakterének, Szilárdnak van egy gyermeke?http://www.life.hu/sztarok/20180514-a-tanar-nagy-ervin-karakterenek-szilardnak-van-egy-gyermeke.htmlNagy Ervin sok élethelyzetet megtapasztalhatott A Tanár című sorozat forgatása alatt, például azt is, hogy milyen, ha egy volt szerető feltűnik a gyerekével, aki nagyon hasonlít rá... TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoZimány Linda botoxoltatta a hónaljáthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-zimany-linda-botoxoltatta-a-honaljat.htmlZimány Linda a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban nem úszta meg a szépészeti beavatkozásaira vonatkozó kérdéseket, és kiderült, hogy a hónalján is volt mit javítani! TV + Sztárok--Pumped Gabo barátnője, Luna megmutatta formás idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-pumped-gabo-baratnoje-luna-megmutatta-formas-idomait-foto.htmlPumped Gabo barátnője, Luna közösségi oldalán egy aprócska felsőben mutatta meg kerekded idomait. TV + SztárokOrigoSimon Rex expornós elárulta, randizott Meghan Markle-lelhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-simon-rex-expornos-elarulta-randizott-meghan-marklelel.htmlA Dirty Nasty néven rappelő Simon Rex, egykori pornós elárulta, egyszer randizott Meghan Markle-lel. TV + Sztárok--Liptai Claudia testére simuló piros ruhában vezette A Nagy Duett műsorát: fotó http://www.life.hu/sztarok/20180514-liptai-claudia-testere-simulo-piros-ruhaban-vezette-a-nagy-duett-musorat-foto.htmlLiptai Claudia ismét megújultan vezette A Nagy Duettet: ezúttal talpig pirosba öltöztették. TV + SztárokOrigoEurovízió 2018: így mondott köszönetet Netta, az izraeli győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizio-2018-igy-mondott-koszonetet-netta-az-izraeli-gyoztes.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztivált a portugál fővárosban, Lisszabonban rendezték meg, ahol stábunk is jelen volt. A versenyt az izraeliek 25 éves énekesnője, Netta Barzilai nyerte, aki a női egyenjogúságról énekelt. Íme, az énekesnő köszönőbeszéde. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.