Gáspár Győző és Bea asszony házasságát megáldották, de történt egy kis baki

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Bea asszony házasság Gáspár Győző gyűrű Győzike Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzi és Bea 25. évfordulójukat emlékezetesen szerették volna megünnepelni, ezért úgy döntöttek, megáldatják kapcsolatukat. Sajnos felemelő helyett kellemetlen élmény lett belőle. 

Júniusban lesz Győzike és Gáspár Bea 25. házassági évfordulója, szerették volna különlegessé tenni ezt a jeles eseményt, ezért utaztak el pünkösdhétfőn Mátraverebélyre, ott ugyanis Kocsis Fülöp görögkatolikus püspök megáldotta a jubiláló házasokat. Győzikéék azonban nem készültek fel teljesen, kellemetlen élményben volt részük. Gyűrűik ugyanis nem voltakat náluk.

Győzike és Bea kínos helyzetbe kerültek Forrás: MTI/Kollányi Péter

El is sírtam magam, olyan igazságtalan ez a helyzet.

Blikknek

Meghan Markle anyját, Doria Raglandot szidta a hercegné féltestvére, Samantha Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-meghan-markle-anyjatdoria-raglandot-szidta-a-hercegne-feltestvere-samantha-markle.htmlMeghan Markle családjának nagy része arra utazik, hogy aláássák a hercegné tekintélyét.Féltestvére ezért most Meghan anyját, Doriát próbálta lejáratni a nyilvánosság előtt Twitter-oldalán. TV + Sztárok--Tücsi csipkés fehérneműben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-tucsi-csipkes-fehernemuben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTücsi hihetetlenül szexi csipkés fehérneműben mutatta meg alakját, a fotóról párja sem maradt le: Sofi félmeztelenül karolja át szerelmét. TV + SztárokOrigoMeghan Markle apja egy mexikói apartmanból nézte lánya esküvőjét: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-meghan-markle-apja-egy-mexikoi-apartmanbol-nezte-lanya-eskuvojet.htmlMeghan Markle apja nem volt ott lánya esküvőjén, szívműtétje után saját bevallása szerint Kaliforniában pihent, ám a legfrissebb hírek másról szólnak: állítólag egy mexikói apartmanban nézte lánya menyegzőkét. TV + Sztárok--Ezeket vették a sztárok az első nagy fizetésükből: Brad Pitt és Nicole Kidman sem luxuscikkekre költötte pénzéthttp://www.life.hu/sztarok/20180518-ezeket-vettek-a-sztarok-az-elso-nagy-fizetesukbol.htmlMa már teljes pompájukban látjuk a hollywoodi hírességeket: luxusotthonaikban, pazar autóikkal. Gondtalan életet élnek, de nem volt ez mindig így. Az első nagy gázsijukat jellemzően nem mihaszna luxuscikkekre költötték. Nicole Kidman például mosógépet vásárolt belőle a szüleinek. TV + SztárokOrigoMeghan Markle hasa előtt tartja táskáját: okkal takargatja ezt a területet?http://www.life.hu/sztarok/20180523-meghan-markle-hasa-elott-tartja-taskajat-okkal-takargatja-ezt-a-teruletet.htmlMeghan Markle első hivatalos megjelenését elemezte ki egy szakértő. Észrevette, hogy a hercegné a hasa előtt hordja kézitáskáját, ami árulkodó lehet. TV + Sztárok--Ernyey Béla visszaszólt azoknak, akik kapcsolatát kritizáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-ernyey-bela-visszaszolt-azoknak-akik-kapcsolatat-kritizaltak.htmlErnyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.