Ernyey Béla visszaszólt azoknak, akik kapcsolatát kritizálták

Fotó: MTI/Beliczay László -
Ernyey Béla fiatal szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ernyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész.

Ernyey Béla és fiatal szerelme, Balaton Dóra 2008-ban ismerték és szerették meg egymást, kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt sok kritikát kapott. Ennek ellenére már 10 éve kitartanak egymás mellett, szerelmük és az idő őket igazolta, erről írt Facebook-oldalán a színész.

Ernyey Béla visszaszólt a kritizálóknak Fotó: MTI/Beliczay László

mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni


Soha nem gondoltam volna azelőtt, hogy nő és férfi a közös felfedezések és a cinkos összekacsintások ilyen szimbiózisában tudjon élni, és mosolyogva hárítani az idegenek értetlenségét.
Ma már elmondhatjuk, hogy nemcsak a csatát, de a háborút is megnyertük! Köszönet érte a sorsnak és Neked, Babatündér...

Ernyey Bélát öltözködése miatt is kikezdték

Ernyey Béla az öltözködése miatt kapott kritikákat a Facebook-oldalán, erre reagált a 75 éves színész a Mokkában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.