Exkluzív interjú Gus Kenworthy, sportolóval: videó

sportoló life ball homoszexualitás Gus Kenworthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere a bécsi Life Ball fesztiválon járt, ahol exkluzív interjút készített a Téli Olimpia sztárjával, Gus Kenworthy-val.

Magyar stábnak először adott interjút a Téli Olimpia egyik sportcsillaga, az amerikai Gus Kenworthy, aki néhány évvel ezelőtt coming outolt twitter oldalán. Eljött a Life Ballra, hogy egy fontos üzenetet hirdessen a világgal. A Life.hu egy exkluzív interjút készíthetett vele a helyszínen.

Így fogadta a királyi család Meghan Markle édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180602-igy-fogadta-a-kiralyi-csalad-meghan-markle-edesanyjat.htmlMeghan édesanyja levette a lábáról a királyi család tagjait.TV + Sztárok--Johnny Depp nagyon sokat fogyott: csont és bőr, fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-johnny-depp-nagyon-sokat-fogyott-csont-es-bor-foto.htmlRajongói tettek fel közös fotót kedvencükkel, akit szinte alig lehet felismerni. Johnny Depp csont és bőr... TV + SztárokVV Mici hatalmas melleivel szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-vv-mici-hatalmas-melleivel-szelfizett-foto.htmlVV Mici a luxusbörtön után szépségszalont nyitott és csak úgy ontja magából a szexis képeket. Ezúttal melleivel szelfizett.TV + SztárokOrigoMeghan Markle filmbéli férje színésznőt szeret: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-meghan-markle-filmbeli-ferje-szinesznot-szeret-foto.htmlMeghan Markle-t először sorozatszínészként ismerte meg a fél világ. Sorozatbéli férje is jelen volt kedvesével a hercegné esküvőjén, aki szintén színésznő.TV + Sztárok--Voksán Virág megmutatta feszes és formás fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-voksan-virag-megmutatta-feszes-es-formas-feneket-foto.htmlVoksán Virág sokat tesz azért, hogy kerek és feszes legyen a feneke, ezt most közelről is megmutatta.TV + Sztárok--Szabó Zsófi kismamaként is tartja a diétáthttp://www.life.hu/sztarok/20180602-szabo-zsofi-varandosan-is-tartotta-a-dietajat.htmlAz inzulinrezisztencia miatt szigorú diétát kell követnie Szabó Zsófinak, aki várandóssága alatt is figyelt rá, hogy mit eszik. A szoptatás alatt azonban nagyon kívánós volt. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.