15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál

Petőfi TV műsorvezető Rókusfalvy Pál Rókusfalvy Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort.

15 év kihagyás után vezetett műsor Rókusfaly Pál az M2 Petőfi TV-ben. Lányával Lilivel láthattuk a képernyőn. Egyelőre csak egyszeri alkalom volt ez, pedig bizonyára sokan örülnének, ha ismét feltűnne műsorvezetőként.

Rókusfaly jelenleg kommunikációs szakemberként dolgozik, és saját borászatát vezeti Etyeken.


Geronazzo Mária 2 lakás árát költötte el 15 perc alatt egy öröklés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-geronazzo-maria-2-lakas-arat-koltotte-el-15-perc-alatt-egy-orokles-utan.htmlMég Svédországban élt Geronazzo Mária, amikor férjével egy nagyobb összeget örököltek. A jelenleg jósnőként tevékenykedő díva 15 perc alatt költött el 4 millió forintot, amin akkor 2 lakást is vehettek volna. TV + SztárokOrigoAmputációja után öngyilkos akart lenni az egykori sportoló, Csukrán Mihályhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-amputacioja-utan-ongyilkos-akart-lenni-az-egykori-sportolo-csukran-mihaly.htmlAmputálták a lábát, majd öngyilkosságot kísérelt meg Csukrán Mihály. Az egykori sportoló ma már újra összeszedte magát, tele van tervekkel: kerekesszékkel akar elindulni a következő maratonon. TV + Sztárok--Címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-cimlaplany-lett-cindy-crawford-lanyabol-kaia-gerberbol.htmlMég csak 16 éves, de máris címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből. TV + Sztárok--Ünneplők sokasága előtt sírta el magát Benkő Dániel kedvese, Bazsarózsahttp://www.life.hu/sztarok/20180704-unneplok-sokasaga-elott-sirta-el-magat-benko-daniel-kedvese-bazsarozsa.htmlKiállítást szervezett Benkő Dániel festményeiből kedvese, Bazsarózsa, ám a megnyitón a lantművész nem jelent meg. Bazsarózsa könnyekben tört ki, hiszen a tárlatot a művész születésnapja alkalmából nyitották meg. TV + Sztárok--Nádas György elmondta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadas-gyorgy-elmondta-mit-csinal-miota-eltunt-a-nyilvanossag-elol.htmlEgy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. TV + SztárokOrigoVarga Feri és Balássy Betti a teljes pénztelenségből küzdötték fel magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180704-varga-feri-es-balassy-betti-a-teljes-penztelensegbol-kuzdottek-fel-magukat.htmlViharosan indult Varga Feri és Balássy Betty kapcsolata a Megasztár harmadik szériájának idején, ám arról eddig nem beszéltek, hogy ezután talán még nagyobb nehézséggel kellett megküzdeniük. Voltak napok, amikor csak Betty evett, annyira rossz anyagi körülmények között éltek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.