Geronazzo Mária 2 lakás árát költötte el 15 perc alatt egy öröklés után

Forrás: rtl.hu -
örökség Geronazzo Mária pénz költekezés férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még Svédországban élt Geronazzo Mária, amikor férjével egy nagyobb összeget örököltek. A jelenleg jósnőként tevékenykedő díva 15 perc alatt költött el 4 millió forintot, amin akkor 2 lakást is vehettek volna. 

"Amikor még a harmadik férjemmel voltam, ő örökölt egy nagyobb összeget. Volt egy idősebb barátunk, aki sokat segített rajtunk, aztán amikor meghalt mindent ránk hagyott. Akkoriban már évek óta csak küszködtünk az anyagi gondokkal, friss disszidensként Svédországban. Csodának fogtuk fel azt a hagyatékot" - mondta a Borsnak Geronazzo Mária, akinek férje fogadást ajánlott. Azt mondta feleségének: úgysem tud elkölteni 10 ezer frankot 15 perc alatt.

Geronazzo Mária két lakás árát költötte el pár perc alatt Forrás: rtl.hu

Geronazzo még kért is hozzá 5 ezret, hogy kifizesse azt az ékszert, amit kinézett magának. A többit cipőkre, ruhákra és táskákra költötte. "Így költöttem el rövid idő alatt átszámítva négymillió forintot. Ez akkoriban még nagyobb összegnek számított, akár két lakást is vehettünk volna belőle" - mondta a most jósnőként tevékenykedő díva, aki spirituális tréningeket is tart.

Elárulta: férje nagyvonalú volt, az volt számára a fontos, hogy ő boldog legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.