Címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből: fotó

Kaia Gerber modell Vogue címlaplány Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 16 éves, de máris címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből.

Édesanyja nyomdokaiba lépett Kaia Gerber. Cindy Crawford és Rande Gerber lánya 13 éves kora óta modellkedik, szépségére pedig hamar felfigyeltek a különböző ügynökség. Nem kellett sokáig várni arra sem, hogy végre címlapon is megmutassa magát, immár az olasz Vouge borítóján mosolyog az olvasókra.

@vogueitalia July issue by @craigmcdeanstudio. thank you!

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés,

Baukó Éva meztelenül jelentkezett be közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-bauko-eva-meztelenul-jelentkezett-be-kozossegi-oldalan.htmlBaukó Éva anyaszült meztelenül jelentkezett be a közösségi oldalán. Ezúttal a szoláriumból posztolt. TV + Sztárok--Három hét múlva elárverezhetik a Neoton egykori énekesnőjének, Pál Évának házáthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-harom-het-mulva-elarverezhetik-a-neoton-egykori-enekesnojenek-pal-evanak-hazat.htmlHárom hét múlva elárverezhetik a Neoton egykori tagjának, Pál Évának az otthonát. Az énekesnő most közösségi oldalán árulja a házat. TV + Sztárok--Ilyen kapcsolat volt Paudits Béla és gondozója közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-ilyen-kapcsolat-volt-paudits-bela-es-gondozoja-kozott-janos.htmlRengetegen találgatják a mai napig, hogy pontosan milyen kapcsolat volt Paudits Béla és gondozója, János között. A néhai színész erre is választ adott életrajzi könyvében. TV + Sztárok--Nádas György elmondta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadas-gyorgy-elmondta-mit-csinal-miota-eltunt-a-nyilvanossag-elol.htmlEgy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. TV + SztárokOrigoVarga Feri és Balássy Betti a teljes pénztelenségből küzdötték fel magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180704-varga-feri-es-balassy-betti-a-teljes-penztelensegbol-kuzdottek-fel-magukat.htmlViharosan indult Varga Feri és Balássy Betty kapcsolata a Megasztár harmadik szériájának idején, ám arról eddig nem beszéltek, hogy ezután talán még nagyobb nehézséggel kellett megküzdeniük. Voltak napok, amikor csak Betty evett, annyira rossz anyagi körülmények között éltek. TV + Sztárok--Elképesztő összeget követel Pártos Csilla a volt férjétől, Pécsi Ildikó fiátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-elkepeszto-osszeget-kovetel-partos-csilla-a-volt-ferjetol-pecsi-ildiko-fiatol.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt Pártos Csilla, csak most anyósa helyett a volt férjével, Szűcs Csabával nézett szembe. Folytatódik a vagyonmegosztási perük. Pártos elképesztő összegre tart igényt a Blikk szerint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.