légitársaság repülőgép fapados járat kiakadás Tóth Vera késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországi nyaralásáról szeretett volna hazajutni Tóth Vera, ám csak több órás késéssel sikerült neki. Az énekesnő nagyon kiakadt a légitársaságra.

Tóth Vera nemrég még felhőtlen nyaralásáról posztolt a közösségi oldalára, tegnap azonban már elégedetlenségének adott hangot. Már épp hazafelé indult, amikor kiderült, repülőgépe több órát késni fog. Az énekesnő a közösségi oldalán írt egy hosszabb bejegyzést, amelyben kifejti, mennyire elege van a fapados légitársaságokból.

Azt hiszem elég volt, mert egyszer megérti az ember, jó-jó még kétszer is, előfordulhat, mert van ilyen, de ha egy oda-vissza útból mindkettő bullshit, azt már nem engedheti meg magának SENKI! Higgyétek el, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy kiírjam e ezt most ide, de a mai napon betelt a pohár. Eddig nagyon kedves és megértő voltam és bizonyos helyzetekben az is maradok, de elfogyott a türelmem. Az a baj, hogy nem vagyunk egyensúlyban. Ha ti késtek, akkor annyit mondotok, hogy: sorry, de ha nekem 4 DEKAGRAMMAL nehezebb a bőröndöm az súlyosan sok euro" – írta közösségi oldalán, majd később kommentben odaírta azt is: „többet nem utazom fapadosokkal".

Megkérte barátnője kezét Curtis: fotón a nagy pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180803-megkerte-baratnoje-kezet-curtis-foton-a-nagy-pillanat.htmlÖrömhírt jelentett be Curtis: eljegyezte barátnőjét, Krisztit. A lánykérés pillanatáról fotót is posztolt közösségi oldalára.TV + Sztárok--Hernádi Judit minden augusztusban depesszióba esikhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-hernadi-judit-minden-augusztusban-depesszioba-esik.htmlMég édesanyja hívta fel rá Hernádi Judit színésznő figyelmét, hogy minden augusztusban letargiába esik. Ám azt mondja, hogy egyébként is nehezére esik az öröm kimutatása. TV + Sztárok--Így néz ki Pártos Csilla új párja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-igy-nez-ki-partos-csilla-uj-parja.htmlPártos Csilla válása után sokáig volt egyedül, de végre rátalált a szerelem, és most először közös képet is láthatunk róluk. TV + SztárokOrigoVastag Csaba egy vicces fotóval cáfolta eljegyzésének híréthttp://www.life.hu/sztarok/20180802-vastag-csaba-vicces-fotoval-cafolta-eljegyzesenek-hiret.htmlVastag Csaba egy vicces bejegyzéssel cáfolja eljegyzését Görgényi Fruzsinával. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNaomi Campbell egy fotóval árulta el: nem terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180802-naomi-campbell-egy-fotoval-arulta-el-nem-terhes.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem vár gyermeket Naomi Campbell. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó megvételre kínálja házát Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180802--pecsi-ildiko-megvetelre-kinalja-hazat-partos-csillanak.htmlKi kell költöznie Pécsi Ilidkó házából volt menyének, Pártos Csillának és unokájának, Csabának. Pártos érzelmileg is kötődik a házhoz, Pécsi Ildikó felajánlotta, hogy ha akarják, vegyék meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.