Az elhunyt Diana hercegnére hasonlító jelmezt árul Katalin hercegné anyja

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle -
jelmez Carol Middleton Diana hercegné Katalin hercegné Zominthosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelmezeket áruló webshopot üzemeltet Katalin hercegné édesanyja, Carol Middleton. Az egyik jelmezben Lady D. egyik barátja a halott hercegnét véli felfedezni.

Ízléstelennek és felháborítóank tartja Diana hercegné egyik barátja azt a jelmezt, melyet Katalin hercegné édesanyja árul webshopjában.

Carol Middleton ugyanis egy olyan internetes áruházat üzemeltet, ahol gyermekek számára is kapható mindenféle jelmez. A zombi hercegnő azonban kiverte a biztosítékot a barátnál, ugyanis szerinte ez nem utalhat másra, csak a tragikus körülmények között elhunyt Lady D-re. A rózsaszín és fehér színekben játszó ruha elején hatalmas vérfolt található. A cég képviselői egyelőre nem reagáltak a hírekre - írja a Mirror.

Állítólag ez a jelmez idézi Diana hercegét Forrás: PartyPieces.co.uk

Survivor: a kiesett Bence csalódott a társaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-survivor-a-kiesett-bence-csalodott-a-tarsaiban.htmlA Survivortől Bencének kellett búcsúznia, aki csalódottan távozott: nem érti, miért neki kellett távoznia. TV + Sztárok--Három év és egy eljegyzés után szakított párjával az énekesnő Veres Mónika, Nikahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-harom-ev-es-egy-eljegyzes-utan-szakitott-parjaval-az-enekesno-nika.htmlVeres Mónika, Nika elárulta: röviddel az esküvő előtt szakított párjával, akivel három évig voltak együtt. TV + SztárokOrigoElképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-elkepeszto-nepszerusegnek-orvend-vasvari-vivien-kigyozo-sorok-vartak-a-kozonsegtalalkozon.htmlElképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.TV + SztárokOrigoKifújogták Majkát a Ganxsta Zolee és a kartel rajongók a Budapest Parkban, "Hol van Curtis?" kiáltásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-kifujogtak-majkat-a-ganxsta-zolee-es-a-kartel-rajongok-a-budapest-parkban.htmlA Ganxsta Zolee és a Kartel Big Daddy Laca 50. születésnapját egy hatalmas bulival ünnepelte meg a Budapest Parkban, ahol Döglégy két barátját, Majkát és Curtist is szerette volna egy színpadon látni, ám csak az ózdi hős vett részt az ünnepi koncerten. A rajongók reagáltak... TV + Sztárok--Így néz ki ma Lucy Lawless, a Xéna: A harcos hercegnő főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181001-igy-nez-ki-ma-lucy-lawless-a-xena-a-harcos-hercegno-foszereploje.htmlRengeteg kislány akart hasonlítani Lucy Lawlessre, amikor a Xéna: A harcos hercegnő főszerepében láthattáka képernyőn. A színésznő ma már elmúlt 50 éves. Megmutatjuk, hogy néz ki ma. TV + Sztárok--Borzalmas tragédia történt Erzsébet királynő legrosszabb napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-borzalmas-tragedia-tortent-erzsebet-kiralyno-legrosszabb-napjan.htmlTöbb mint 60 éves uralkodása alatt Erzsébet királynő átélt felemelő pillanatokat és tragédiákat is. Most arra is fény derült, mi volt élete legrosszabb napja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.