Pintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese nagy lépést tervez

Forrás: FEM3 Café -
lakásvásárlás párkapcsolat család Pintér Tibor szerelem lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron költözött össze 23 évvel fitalabb szerelmével Fridával Pintér Tibor. A Nemszeti Lovas Színház igazgatója most terveikről mesélt. 

Összeköltözésük óta Pintér Tibor és a nála 23 évvel fiatalabb Frida kapcsolata nem volt zökkenőmentes.

"Az összeköltözés után volt egy kisebb válság a kapcsolatunkban, mert nem volt könnyű összecsiszolódnunk. Frida elég nehezen viseli, hogy folyton dolgozom. A nyáron 40 fellépésünk volt a Nemzeti Lovas Színházzal, így az előadások után csak beestem az ágyba, és semmi időm nem volt rá" - mondta a Lokálnak Pintér Tibor. Most már elsimultak a gondok, közös jövőjüket tervezik.

Pintér Tibor fél éven belül megkérheti párja kezét Forrás: FEM3 Café

"Mostanra sikerült mindent rendeznünk. Frida megszokta a nagyvárosi életet, beiratkozott egy gyógymasszőrképzésre, és néhány darabban táncosként is közreműködik a színházban. Jövőre pedig a Testnevelési Egyetemre szeretne menni, aerobikoktató szakra. Boldogok vagyunk együtt, egyre jobban összecsiszolódunk, és egyre kevesebb köztünk a konfliktus is. Rengeteg tervem van a jövőre nézve, de nem akarom elsietni a dolgokat" - mondta a lapnak Tenya, aki azt is elárulta, hogy nem szeretné a 21 éves Fridát felelőtlenül semmilyen kötelékbe belerángatni, mindennek kivárják a maga idejét.

"Egyenlőre most egy közös otthon megvásárlása a következő lépés, és ha minden ilyen gördülékenyen megy, szerintem fél éven belül sor kerül a lánykérésre is" - árulta el Pintér Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.