Pintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese élő adásban vesztek össze

Forrás: TV2 -
vita A legbátrabb páros párkapcsolat Pintér Tibor Rubos Frida veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyes szemmel ült be a Mokka stúdiójába Rubos Frida, Pintér Tibor kedvese. A pár élő adásban mondta el, min vesztek össze, sőt még ott is folytatták a vitát. 

"Ha mi is azt hazudnánk, hogy marha jó a viszonyunk a nap 24 órájában, az nagyon átlátszó lenne" - mondta élő adásban a Mokka stúdiójában Pintér Tibor.

"Nem tud ébredni reggel. Borzasztóan viselkedik tényleg" - adott magyarázatot Tenya arra, hogy a 23 évvel fiatalabb Frida miért ül mellette könnyes szemekkel. Tegnap egyébként még arról írtunk, hogy a kezdeti kapcsolati nehézségek után már minden rendben van köztük, Pintér fontolgatja a közöst lakást és a lánykérést is.

A pár is szerepel majd a TV2 A legbátrabb páros című műsorában. Mint mondták: kapcsolati nehézségeiket ott sem rejtették véka alá. "Én nem is nagyon szerettem volna kimenni, csak Tenya erőltette rám, de a harmadik nap után elkezdtem élvezni. Jó volt a csapat, a társaság, a feladatok nagyon-nagyon nehezek voltak, de élveztem minden pillanatát" - mondta Rubos Frida, amikor a műsorvezetők megkérdezték tőle, hogy érezte magát Máltán.

"Kicsim, azért nem kellett bilinccsel meg gumibotokkal taszigálni Máltáig, hogy fölszállj arra a rohadt repülőre" - vágott vissza Tenya, aki a Sztárban szátr című show-ban is feltűnik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.