párkapcsolat randi ismerkedés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter elárulta, mostanában szokott randizgatni. Mint mondja, ha számára szimpatikus hölgytől kap kedves üzenetet a közösségi oldalán, akkor szívesen elhívja egy kávéra.

Hajdú Péter már jó ideje szingli, pedig a közösségi oldalon csak úgy ostromolják a nők. Nem csak bókokat kap tőlük, gyakran pucér képek és szexre hívó üzenetek is érkeznek hozzá. Utóbbiakat azonban egyáltalán nem értékeli.

Korábban is kaptam szexuális tartalmú leveleket, de mostanra csúcsosodott ki a dolog. Napi szintűek a pucér fotók, amelyeken a nők mindent megmutatnak, és az ágyukba invitálnak. Az ilyenekre már nem is reagálok, emiatt egyesek megsértődnek, és elküldenek melegebb éghajlatra. Őszintén szólva nem is értem ezeket a megnyilvánulásokat. Tényleg azt hiszik, hogy egy meztelen fotó után majd elmegyek hozzájuk, és közülük választom ki a leendő páromat?” – mesélte a Lokálnak.

Hajdú Péter nyitott egy új kapcsolatra Forrás: Facebook

A műsorvezető elárulta azt is, szívesen randizik, de csakis olyan hölggyel, aki szimpatikus a számára.

Mostanság olykor randizgatok, de eddig még egyik hölggyel sem jutottam az ismerkedésnél tovább. Az ízléses és kedves üzenetekre szívesen válaszolok. Megnézem a profiljukat, és ha szimpatikusak, meghívom őket egy kávéra. Én a személyes találkozóban hiszek, nem a virtuális levelezésben. Fontos, hogy mennyire szimpatizálunk, és hogy szemtől szemben ismerjük meg a másik személyiségét. Ezért nem is értem azokat a nőket, akik üzenetben szerelmet vallanak nekem, hiszen azt sem tudják, milyen vagyok valójában. Az, hogy látnak a televízióban vagy az újságok címlapján, nem jelenti azt, hogy mindent tudnak rólam. Az csak az életem egy része.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.