Singh Viki nehéz gyerekkoráról vallott: bipoláris édesanyja lelki terrorban tartotta őt

Singh Viki lelki terror gyerekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki nehéz gyerekkoráról vallott. Édesanyja betegsége miatt ő is nagyon sokat szenvedett.

Még sosem mesélt szomorú gyerekkoráról Singh Viki, akit mentálisan beteg édesanyja egyedül nevelt fel.

Singh Viki Forrás: TV2

„Nehéz volt a gyermekkorom, édesanyám kétszer is volt a Tündérhegyen pszichoterápián, ezért sosem volt stabil pont az életünkben. Mániás depresszióval kezelték.

Az egyik pillanatban még mosolygott, a másikban viszont teljesen más embert láttam magam előtt, dührohamot kapott, tört-zúzott. Nem volt egyszerű, főleg, amikor pár hónapig nem volt otthon, mert kezelték. Igaz, előre lesütötte, megfőzte a kaját, teletömte a mélyhűtőt, de ilyenkor a szomszédok, a házmester és életem első barátjának a szülei gondoskodtak rólam. A kapcsolatunknak ugyanis volt egy 'lelkiterror része', én voltam a válás után számára az egyetlen, a támasz. Így, ha elmentem a barátaimmal, azt kellett éreznem, hogy egyedül hagyom őt, nem élhetem a saját életem. Ebből lett elegem. Szükségem volt arra, hogy elszakadjak tőle”mesélte a Blikknek Viki, akit A legbátrabb páros című nagysikerű sztárrealityben láthatnak a nézők jelenleg a TV2 képernyőjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.