Sandra Bullock beleszeretett színésztársába, Keanu Reevesbe

forgatás színész Sandra Bullock szerelem Hollywood románc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock még évekkel ezelőtt forgatott Keanu Reevesszel. Most Ellen DeGeneres műsorában vallott arról, mi is történt akkor köztük.

Sandra Bullock legújabb filmje, a Birdbox népszerűsítése miatt bukkant fel mostanában többször a kamerák előtt. Ellen DeGeneres show-jában pedig a korábbi forgatásokról is mesélt. Keanu Reevesszel már kétszer is játszottak együtt, először 1994-ben a Féktelenül-ben, másodszor pedig 2006-ban a Ház a tónál című romantikus vígjátékban - írja a Joy. Elmondása szerint akkor kicsit beleszeretett a színészbe, ami miatt nem tudott megfelelően koncentrálni a munkára.

Keanu Reeves és Sandra Bullock 1994-ben Forrás: Origo

"Arra gondoltam, hogy Keanu Reeves milyen édes és jóképű. Nehéz volt számomra komolynak maradni" - mesélte nevetve Sandra. Bár ő szerette volna, sosem randiztak, aminek utólag örül, mert így remek barátság alakulhatott ki köztük.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.