Zámbó Jimmy a túlvilágról üzent rajongóinak az idei emlékkoncerten

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Árpy Zámbó Jimmy túlvilág család koncert üzenet Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dolgot kaptak ajándékba a nézők a Zámbó Jimmy-emlékesten. Régi hangfelvételek segítségével az elhunyt énekes üzenetet küldött rajongóinak.

Lassan 20 éve, hogy elhunyt Zámbó Jimmy, ám a rajongói még mindig ugyanúgy szeretik az énekest. Az idei Zámbó Jimmy-emlékesten részt vettek Jimmy testvérei, valamint első kapcsolatából született fia, Krisztián, ám Edit asszony és fiai nem voltak ott. A Zámbó testvérek édesanyja, Anna néni is távol maradt, hiszen kórházban volt, ám a gálaest közben telefonon bejelentkezett.

„Jimmy halála óta nem tartjuk a kapcsolatot, sőt Editnek volt egy olyan kijelentése pár nappal a testvérem halála után, hogy minden szálat meg kell szakítani a Zámbó családdal” – mesélte a Borsnak Zámbó Árpy.

Zámbó Jimmy a túlvilágról küldött üzenetet az emlékesten Forrás: MTI/Földi Imre

A közönség egy különleges meglepetést is kapott, korábbi hangfelvételek segítségével Jimmy üzenetet küldött nekik a túlvilágról. Turi Lajos megkérdezte tőle, visszajönne-e az élők világába, ha tehetné. „Én azt hiszem, nem, nem tudnám újrakezdeni. Azért, mert egy roppantul csinos férfi vagyok, azt hiszem, azért” – mondta Zámbó Jimmy hangja, ám azt is belátta, hogy túl hamar véget ért a földi pályafutása.

„Mindenképpen kevés időt töltöttem a földön, már csak azért is, mert azt érzem, nem írtam mindent le, még nem mondtam mindent el” – jelentette ki Zámbó Jimmy hangja az emlékesten, ahol Turi Lajos mellett Peter Srámek és Sasvári Sándor is felléptek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.