Katy Perry az asztal alá bújva zokogott, miután megkérték előtte egy lány kezét

Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain -
zokogás Katy Perry lánykérés American Idol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lánykérésnek lehettek szemtanúi az American Idol nézői. A tehetségkutató zsűritagja, Katy Perry sírva is fakadt.

Az American Idol egyik versenyzőjét, Johanna Jonest igencsak nagy meglepetés érte a műsor legutóbbi adásban. Miután előadta dalát, odalépett mellé a színpadon a párja, és megkérte a kezét.

Nemcsak a lány hatódott meg a történteken, hanem az egyik zsűritag, Katy Perry is. Az énekesnő valószínűleg egy kissé rá is játszott a meghatódottságra, ugyanis még az asztal alá is bebújt.

Érdekesség egyébként, hogy nemrég őt is eljegyezte kedvese, Orlando Bloom.

Survivor Alexandrára vetett szemet Colin Farrellhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-survivor-alexandrara-vetett-szemet-colin-farrell.htmlA Survivor egykori játékosa, Alexandra elárulta, ő volt az egyik táncos a Dumbo című filmben. Állítólag szépségén még Colin Farrell szeme is megakadt. TV + SztárokOrigoEgy órára rács mögé zárták Berki Krisztiánt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-egy-orara-racs-moge-zartak-berki-krisztiant.htmlÉrdekes élményben volt része Berki Krisztiánnak: egy órára rács mögé zárták. TV + SztárokOrigoPintér Adrienn Instagram-oldalán válaszolt a terhességéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-pinter-adrienn-instagram-oldalan-valaszolt-a-terhessegerol-szolo-pletykakra.htmlPintér Adriennről elterjedt az a pletyka, hogy várandós: válaszolt a híresztelésre az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa arca nagyon megváltozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-demcsak-zsuzsa-arca-nagyon-megvaltozott.htmlDemcsák Zsuzsát újra láthatjuk a képernyőn, de a műsorvezető nem olyan, mint volt: megváltozott az arca. TV + Sztárok--Biszexuális a Trónok harca Sansa Starkja, vagyis Sophie Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-biszexualis-a-tronok-harca-sansa-starkja-vagyis-sophie-turner.htmlSophie Turner elárulta, hogy volt már dolga nőkkel: ő az embert szereti, nem a nemet. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca nagyon megváltozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-demcsak-zsuzsa-arca-nagyon-megvaltozott.htmlDemcsák Zsuzsát újra láthatjuk a képernyőn, de a műsorvezető nem olyan, mint volt: megváltozott az arca. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.