Hatalmas gyűrűt villantott Katy Perry: eljegyezte kedvese, Orlando Bloom

Forrás: AFP/Valery Hache -
Katy Perry eljegyzés Orlando Bloom eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orlando Bloom megkérte kedvese, Katy Perry kezét.

Úgy tűnik, nagyon jól sikerült a Valentin-napja Hollywood egyik kedvenc sztárpárjának: Orlando Bloom ugyanis megkérte kedvese, Katy Perry kezét.

A jó hírről a közösségi oldalon számoltak be elsőként. Mindketten közzétették azt a fotót, amelyen megvillantják a hatalmas jegygyűrűt, és mosolyogva néznek a kamerába.

A pár egyébként három évvel ezelőtt kezdett el randizni, és egy hosszabb mosolyszünet után tavaly tavasszal találtak újra egymásra. Korábban mindketten voltak már házasok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

full bloom

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

Rubint Réka gyászolhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-rubint-reka-gyaszol.htmlRubint Réka feketére cserélte profilképeit, a fotó alatt sorakoznak a részvétteljes üzenetek. TV + SztárokOrigoHajdú Péter az Instagramon köszöntötte a kislányát, és Sarka Katának is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hajdu-peter-az-insatgramon-koszontotte-kislanyat-es-sarka-katanak-is-uzent.htmlHajdú Péter az Instagram-oldalán üzent a volt feleségének, Sarka Katának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCooky eljegyezte kedvesét, Debóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-cooky-eljegyezte-kedveset-deborat.htmlCooky Valentin-napon eljegyezte kedvesét, Debórát. TV + SztárokOrigoÉNB Lali így csapta a szelet VV Zsuzsunak – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-enb-lali-igy-csapta-a-szelet-vv-zsuzsunak.htmlÉNB Lali ellátogatott a ValóVilág-villába, és ha már ott járt, el is kezdte csapni a szelet Zsuzsunak. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó a fiaival együtt Palik László után utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-marsi-aniko-fiaival-egyutt-palik-laszlo-utan-utazik.htmlMarsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHabpartit rendeztek a villalakók: erotikából sem volt hiány - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hab-partyt-rendeztek-a-villalakok-erotikabol-sem-volt-hiany-video.htmlA Valóvilág 9 hamarosan véget ér, már csak pár nap, és kiderül, ki lesz a 36 millió forint boldog tulajdonosa. A villalakók ezúttal alaposan megünnepelték magukat, és egy olyan bulit csaptak, amilyenre még nem volt példa ebben a szériában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.