Egyetlen nap alatt több mint 2 millióan követték be Harry herceg és Meghan Markle Instagram-oldalát

követő Meghan Markle Instagram Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen napon belül több mint 2 millió követőre tett szert Meghan Markle és Harry herceg, akik immár hivatalosan is fent vannak az Instagramon.

Mint arról már beszámoltunk, a rajongók legnagyobb örömére Harry herceg és Meghan Markle létrehozták saját oldalukat az Instagramon. A pár eddig csupán egyetlen bejegyzést tett közzé, amit egyből több mint 800 ezren be is lájkoltak. Emellett követőik száma is megugrott: egyetlen nap alatt 2 milliónál is több rajongóra tettek szert.

Kíváncsian várjuk a folytatást!

35 év kihagyás után újra színpadra áll Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190403-35-ev-kihagyas-utan-ujra-szinpadra-all-pal-eva.htmlPál Éva, a Neoton egykori énekesnője 35 év kihagyás után újra színpadra áll. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg magát a Barátok közt sztárja, Kardos Eszter: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-a-baratok-kozt-sztarja-kardos-eszter.htmlAlig több mint egy évvel kisfia születése után fürdőruhában mutatta meg csodás alakját Kardos Eszter. TV + Sztárok--Meghan Markle gyerekkoráról mesélt egy tévéműsorban Ed O'Neill színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-meghan-markle-gyermekkorarol-meselt-egy-tevemusorban-ed-oneill-szinesz.htmlEd O'Neill színész egy tévéshow-ban elárulta, Meghan Markle gyerekként szinte mindig jelen volt az Egy rém rendes család című sorozat forgatásán, édesapja volt ugyanis az egyik operatőr. TV + Sztárok--Gregor Bernadett többé nem hajlandó a magánéletéről beszélnihttp://www.life.hu/sztarok/20190403-gregor-bernadett-tobbe-nem-hajlando-a-maganeleterol-beszelni.htmlGregor Bernadett elárulta, már lelkileg is jól van a válása után. Azt pedig, hogy Jászai Mari-díjjal jutalmazták munkásságát, még most is alig hiszi el. TV + SztárokOrigoVéget ért az Exatlon Hungary forgatása: Palik László hazatérhet a családjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-veget-ert-az-exatlon-hungary-forgatasa-palik-laszlo-hazaterhet-csaladjahoz.htmlMaratoni forgatáson van túl Palik László, pontosan 99 napot töltött távol a családjától, de most hazatérhet. TV + SztárokOrigoTörőcsik Mari egészségére a férje halála nyomta rá a bélyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-torocsik-mari-egeszsegere-a-ferje-halala-nyomta-ra-a-beleyget.htmlTörőcsik Mari fogadott unokája, Járai Máté nyilatkozott nagymamája állapotáról. Elárulta, hogy a színművésznő majd' belehalt férje halálába, ez nyomhatta rá a bélyegét az egészségére is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.