Harry herceg és Meghan hercegné létrehozták saját Instagram-profiljukat

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski -
Meghan Markle Instagram Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Harry létrehozták közös Instagram-profiljukat.

Az alattvalók és rajongók nagy örömére Harry herceg és Meghan Markle létrehozták saját közösségi oldalukat az Instagramon.

„Üdvözlünk a hivatalos Instagram-oldalunkon; örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a munkásságunkat, az általunk támogatott ügyeket, a fontos közleményeket, és hogy fényt derítsünk fontos kérdésekre. Köszönjük a támogatást és üdvözöljük Önt – Harry & Meghan” – írta a hercegi pár a követőinek.

Hosszú Katinka a válásáról nyilatkozott: így érzi most magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-hosszu-katinka-a-valasrol-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka ritkán beszél a válásáról, most azonban mégis kivételt tett. TV + Sztárok--Medveczky Ilona merész dekoltázst villantott a divathétenhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-medveczky-ilona-meresz-dekoltazst-villantott-a-divatheten.htmlMég mindig tökéletes alakkal büszkélkedhet Medveczky Ilona táncművész, aki most a Budapest Central European Fashion Weeken jelent meg, és elképesztő dekoltázst villantott. TV + SztárokReagált Kóbor János arra, hogy egy énekes őt utánozta a lengyel Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-reagalt-kobor-janos-arra-hogy-egy-enekes-ot-utanozta-a-lengyel-sztarban-sztarban.htmlKóbor János elárulta, örült annak, hogy valaki őt imitálta nemrég a lengyel Sztárban Sztár című műsorban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMichael Jackson áldozata hibázott a molesztálás pontos időpontjának megadásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-michael-jackson-aldozata-hibazott-a-molesztalas-pontos-idopontjanak-megadasaval.htmlMichael Jackson áldozatai dokumentumfilmben számoltak be az őket ért bántalmazásokról, azonban az énekes életrajzírója észrevett egy hibát, amit a rendező is elismert. TV + Sztárok--Bemutatkozott a Forma-1-ben Michael Schumacher fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bemutatkozott-a-forma1ben-michael-schumacher-fia-mick.htmlBemutatkozott a Forma-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick, aki kedden a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínén tesztelte a Ferrari idei versenyautóját. TV + Sztárok--Demi Rose Mawby mellei majdnem kibuggyantak feszes ruhájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-demi-rose-mawby-mellei-majdnem-kibuggyantak-feszes-ruhajabol.htmlSzereti megmutatni formás alakját Demi Rose Mawby. Legutóbbi szettjéből majdnem kibuggyantak a keblei. TV + Sztárok






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.