Nádai Anikó és párja, Gergő hamarosan összeköltöznek

Forrás: RTL2 -
párkapcsolat szerelem Nádai Anikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott a párkapcsolatáról Nádai Anikó: Gergővel hamarosan összeköltöznek.

Nádai Anikó és párja immár egy éve vannak együtt. A csinos tévés most elárulta, megismerkedésükkor Gergő nem volt túl jó véleménnyel róla. Épp egy buliba indult a barátnőjével, amikor kiderült, hogy a férfinak előítéletei vannak vele kapcsolatban.

Dóri barátnőm elújságolta, hogy nem egyedül érkezik, hanem velem, mire a vonal túlsó végéről jött a válasz Gergőtől: jaj, csak azt a lányt ne hozd ide... Bevallom, ledöbbentem, mégis odamentem, sőt be is mutatkoztam neki. Lehet, kissé rámenős voltam, de érdekelt, hogy mi alapján ítélkezik rólam, miközben nem is ismer" – nyilatkozta a Story magazinnak.

Nádai Anikó elmesélte azt is, miután elkezdtek beszélgetni, rádöbbentek arra, hogy valójában rengeteg közös témájuk van. Érdekesség, hogy mindketten egyedülálló szülők voltak, és a második randira mindketten elvitték a gyermeküket.

Boldog vagyok, hogy egymásra találtunk, így végül kifejezetten jól alakult az a buli, ahol Gergő megismerni sem akart, nemhogy belém szeretni. Azóta is sokszor nevetünk ezen. Sajnos nem tudunk annyit találkozni, amennyit szeretnénk, mert anyukaként számos más kötelezettségem is van. Ezért is aktuális már az összeköltözés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.