27 éves korában elhunyt a díjnyertes tévés, Alexa Valiente

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál tévés gyász producer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 éves korában elhunyt az ABC producere, Alexa Valiente.

Elhunyt az ABC producere, Alexa Valiente – számolt be a tragédiáról a New York Post. A portál azt írja, a tévés mindössze 27 éves volt, és hónapok óta egy súlyos egészségi problémával küzdött.

Mindig mosolygott, ha összefutottunk, csodás kisugárzása volt. Nyitott volt a világra, tele ötletekkel. Szenvedélyesen szerette a munkáját. Rettentően fog hiányozni" – nyilatkozta az ABC News vezetője, James Goldston.

Valiente rendkívül tehetséges tévésnek számított, a Las Vegas: Heartbreak and Heroes című munkájáért 2018-ban Emmy-díjat kapott.

Meztelen fotókkal zaklatták Geszler Dorottyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-meztelen-fotokkal-zaklattak-geszler-dorottyat.htmlGeszler Dorottya 48 évesen is igazi bombázó, nem csoda, hogy sok férfi odavan érte. Van olyan hódoló azonban, aki átlépett egy határt: meztelen fotókat küldözgetett az egykori műsorvezetőnek. TV + Sztárok--Kiss Ramóna lesz az X-Faktor új évadának műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190410-kiss-ramona-lesz-az-x-faktor-uj-evadanak-musorvezetoje.htmlÚjra Kiss Ramóna vezetheti az X-Faktort. TV + Sztárok--Sárközi Ákos, A Konyhafőnök séfje eljegyezte kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-sarkozi-akos-a-konyhafonok-sefje-eljegyezte-kedveset.htmlEljegyezte festőművész szerelmét, Szegedi Évát Sárközi Ákos. A Konyhafőnök című műsorból is ismert séf hét hónap után tette fel a nagy kérdést. TV + Sztárok--Ábel Anita válásakor másfél órát zokogott a műsora felvétele előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-abel-anita-valasakor-masfel-orat-zokogott-a-musora-felvetele-elott.htmlÁbel Anita gyermekkora óta a színpadon és a kamerák előtt él, a közönség szórakoztatása a hivatása. Ezt pedig hatalmas kötelességtudattal végzi akkor is, amikor ő maga romokban hever. TV + Sztárok--Hajléktalan férfi segített Luxus Ritán Torontóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-hajlektalan-ferfi-segitett-luxus-ritan-torontoban.htmlEgy hajléktalannak mondott köszönetet a közösségi oldalon Luxus Rita. TV + SztárokOrigoLatexruhában feszesíti a fenekét Larion Zoéhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-latexruhaban-feszesiti-feneket-larion-zoe.htmlEzüst latexruhában és magas szárú csizmában fotózták Larion Zoét. Azt is elárulta, hogy mi a feszes fenekének a titka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.