Hosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: visszaéltek az Iron Lady fotóival

társkereső Iron Lady visszaélés Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált.

Hazánk egyik legkedveltebb társkereső oldalán bukkant rá egy napilap olvasója Hosszú Katinka profiljára. Kiderült azonban, hogy nem az olimpiai bajnok úszónő regisztrált a Tinderen, hanem valaki kamuprofilt készített az ő adataival.

Hosszú Katinka Forrás: Instagram

"Most hallok először arról, hogy Katinka fent van a Tinderen. Szerintem ez biztos egy kamuprofil, sajnos rengeteg ilyen van. Nem gondolnám, hogy Katinka egy ilyen felületen keresne magának párt. Mindenképpen utána fogunk járni a dolgoknak, köszönöm, hogy értesítettek"mondta el a Riposztnak Katinka sajtósa.

Hosszú István, az Iron Lady édesapja így reagált a történekre:

"Katinkának nincs most szerelme, igaz, most nem is ez a legfontosabb az életében. A versenyzésre koncentrál, szerencsére Stockholmban is zseniálisan úszott. Nem keresi kétségbeesetten a párját, úgy van a szerelemmel, hogy majd jön az igazi, ha jönnie kell."

Kasza Tibi felesége, Manker full sminkben és göndör hajjal állt a kamerák elé: szokatlan külsőhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kasza-tibi-felesege-manker-full-sminkben-es-gondor-hajjal-allt-a-kamerak-ele-szokatlan-kulso.htmlMegszokhattuk, hogy Kasza Tibi felesége, Manker, smink nélkül és általában összefogott hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban egy nagyon dögös sminket és göndör hajat készíttetett magának egy fotózás kedvéért.TV + SztárokOrigoVajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190416-vajna-timi-szerint-andy-egy-varjun-keresztul-uzent-neki.htmlVajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. TV + SztárokOrigoBritney Spears állítólag visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-britney-spears-allitolag-visszavonul.htmlA hírek szerint Britney Spears édesapja egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy visszavonul, és ezúttal állítólag végleg. TV + Sztárok--Kínos fotót osztott meg magáról Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-kinos-fotot-osztott-meg-magarol-vastag-csaba.htmlVastag Csaba egy kínos múltbéli fotóval sokkolta a rajongóit. TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon kiakadt a bulvárlapokrahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-toth-gabi-nagyon-kiakadt-a-bulvarlapokra.htmlTóth Gabi kiakadt a bulvárlapokra, szerinte bosszút álltak rajta azért, mert nem akart nyilatkozni az eljegyzéséről. TV + Sztárok--53 éves lett a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Samantha Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-53-eves-lett-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-samantha-fox.htmlSoha nem félt megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt. Samantha Fox nemcsak hangjával nyűgözte le rajongóit, hanem idomaival is. A nyolcvanas évek szexszimbóluma hétfőn ünnepelte 53. születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.