Anna Kurnyikova szexi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Kurnyikova édesanyaként elmondhatja magáról, hogy vékonyabb, mint valaha.

Ha nem tudnánk, el sem hinnénk, hogy alig másfél évvel ezelőtt adott életet ikergyermekeinek Anna Kurnyikova, Enrique Iglesias kedvese ugyanis elképesztő formában van. Alakját nem is rejtegeti, az utóbbi időben nemcsak a közösségi oldalán, hanem magazinok címlapján is pózolt bikiniben.

Hogy hogyan is ment a fotózás, azt most meg is mutatta!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@cosmopolitan_russia #cosmo25

Anna Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Volt osztálytársainak üzent Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-volt-osztalytarsainak-uzent-meghan-markle.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg volt osztálytársait Meghan Markle. TV + Sztárok--Kiakadt a közösségi oldalakra Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kiakadt-a-kozossegi-oldalakra-selena-gomez.htmlSelena Gomez kijelentette, a közösségi oldalak nagyon rossz hatással vannak a fiatalokra. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája sem ismerte fel http://www.life.hu/sztarok/20190516-demcsak-zsuzsa-arca-annyira-megvaltozott-hogy-kollegaja-nem-ismerte-fel.htmlMindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. TV + SztárokOrigoSoha nem nézi vissza a Jóbarátok részeit Lisa Kudrow http://www.life.hu/sztarok/20190516-soha-nem-nezi-vissza-a-sorozat-reszeit-lisa-kudrow.htmlMeglepő kijelentést tett Lisa Kudrow egy interjúban. TV + Sztárok--Curtis nagy dologra készül: itt fog fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-curtis-nagy-dologra-keszul-itt-fog-fellepni.htmlCurtis élete nagyon jól alakul azóta, hogy részt vett az elvonón: özönlenek a felkérések. TV + Sztárok--Intim titkokat árult el a házasságáról Dobó Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-intim-titkokat-arult-el-hazassagarol-dobo-agi.htmlDobó Ági a közösségi oldalán válaszolt rajongói nem túl diszkrét kérdéseire. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.