Sztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtak

Jay-Z Sarah Jessica Parker megcsalás Beyoncé Kobe Bryant Pink Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jemal Countess

A Szex és New York sztárja és férje 1997-ben házasodtak össze, azóta pedig rengeteg megcsalási botránnyal kellett megküzdeniük. Sajnos azonban nemcsak légből kapott pletykákról volt szó: 2008-ban kiderült, hogy Matthew Broderick tényleg félrelépett. Ennek ellenére Sarah Jessica Parker úgy döntött, hogy a férjével marad, és megpróbálnak túljutni ezen. Azóta is együtt vannak.


Pink és Carey Hart

Pink és Carey Hart Forrás: Getty Images

Nem volt zökkenőmentes Pink és Carey Hart kapcsolata sem. A pár több válságon ment keresztül 2006-os házasságuk óta. 2008-ban került mélypontra a szerelmük, de sokszor pletykáltak a szakításukról az évek alatt. Pink azonban úgy döntött, hogy ragaszkodik a férjéhez, és elhatározta, hogy megoldják a problémáikat. Nagyon úgy tűnik, hogy sikerült nekik, hiszen azóta is együtt vannak, két gyermeket nevelnek.

Beyoncé és Jay-Z

Beyoncé és Jay-Z Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Több mint 10 éve él házasságban Beyoncé és Jay-Z, de a botrányok őket sem kerülték el. Habár sokáig igazi álompárnak számítottak, kiderült, hogy bizony az ő kapcsolatuk sem tökéletes. Jay-Z megcsalta Beyoncét, a fájdalmas élményről az énekesnő egy egész albumot készített. A félrelépés ugyan megtörte a kapcsolatukat, de sikerült túljutniuk a problémán, és azóta is együtt vannak. Három közös gyermekük van.


Kobe és Vanessa Bryant

Kobe és Vanessa Bryant Forrás: AFP/2017 Getty Images/Theo Wargo

Kobe Bryant sem volt a hűség mintaképe a házassága alatt, amely 2001 óta tart. Felesége, Vanessa be is adta a válókeresetet, miután 2003-ban a sportoló bevallotta, hogy megcsalta őt. Hatalmas botrány kerekedett az ügyből, de végül nem váltak el. Vanessa úgy döntött, ad még egy esélyt a férjének, és azóta is egy párt alkotnak.


Tori Spelling és Dean McDermott

Tori Spelling és Dean McDermott Forrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman

A házaspár nem tartotta titokban a problémáikat, saját valóságshow-jukban mutatták be, hogyan dolgozzák fel a megcsalást. Dean McDermott azalatt lépett félre, míg Tori a gyermekeikkel elutazott. A férj a műsorban, az egész világ szeme láttára bizonygatta, mennyire megbánta, amit csinált, és undorítónak nevezte a tettét. A pár részt vett egy terápián is, hogy biztosan sikerüljön túljutniuk ezen a helyzeten. Azóta is együtt vannak.

Palvin Barbi falatnyi bugyiban látható legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-palvin-barbi-falatnyi-bugyiban-lathato-legujabb-fotojan.htmlMostanában kevésbé aktív a közösségi oldalán Palvin Barbara, ám most egy igazán szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsanna szexi bikinis fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190529-jakabos-zsuzsanna-szexi-bikinis-fotot-osztott-meg.htmlNemcsak sikeres, hanem gyönyörű is Jakabos Zsuzsanna. Az úszónő most egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTahi Tóth László utolsó napjairól vallott özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190529-tahi-toth-laszlo-utolso-napjairol-vallott-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia őszintén vallott arról, hogyan él a férje halála után. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs hasonmása tűnt fel a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sebestyen-balazs-hasonmasa-tunt-fel-a-britains-got-talentben.htmlSebestyén Balázs hasonmása indult el a brit tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigoGyermeknapi koncerten verték meg a Kerozin énekesének barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190529-gyermeknapi-koncerten-vertek-meg-a-kerozin-enekesenek-baratnojet.htmlA gyermeknapi koncertjük közben verték meg a Kerozin énekesének barátnőjét, Böjte Rékát. TV + SztárokOrigoEllen DeGenerest szexuálisan bántalmazta a mostohaapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-ellen-degenerest-szexualisan-bantalmazta-mostohaapja.htmlBorzalmas dologról beszélt David Letterman műsorában Ellen DeGeneres, a népszerű tévés. Mostohaapja szexuálisan bántalmazta, amikor tinédzser volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.