Ellen DeGenerest szexuálisan bántalmazta a mostohaapja

Forrás: AFP/Jason Kempin -
mell mellrák Ellen DeGeneres szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas dologról beszélt David Letterman műsorában Ellen DeGeneres, a népszerű tévés. Mostohaapja szexuálisan bántalmazta, amikor tinédzser volt. 

Tizenöt-tizenhat éves volt a népszerű tévés, Ellen DeGeneres, amikor a mostohaapja bántalmazta őt. Erről nemrégiben David Letterman műsorában beszélt – írja a Daily Mail.

Ellen elmesélte, hogy édesanyja, Betty hozzáment a férfihez, aki nem sokkal később molesztálta őt. Egy alkalommal a férfi hazaérve megkérte Ellent, hogy mutassa meg neki a mellét mellrákvizsgálat céljából.

Ellen DeGenerest zaklatta a mostohaapja Forrás: AFP/Jason Kempin

A tévés személyiség elmondta édesanyjának, aki először nem hitt neki. Tizennyolc évig maradtak együtt, végül felnyílt az édesanya szeme.

Sokáig dühös voltam magamra, mert nem volt merszem felállni és elmondani a történteket” – mesélte a műsorban. Ellen hasonló helyzetben lévő lányoknak szeretne erőt adni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.