Sirokai Diánát híres férfiak hívják randizni

modell plus size modell randi Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sirokai Diána elárulta, néha maga is meglepődik, hogy mennyi híres férfi érdeklődik iránta.

Sirokai Diána egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az Instagram-oldalát már közel 900 ezren követik. A csinos plus size modell a Borsnak adott interjújában elárulta, külseje miatt régebben sokat bántották, de ma már nem törődik a rosszindulatú kommentelőkkel, fontosnak tartja, hogy mindenki jól érezze magát a saját bőrében.

Nagyon sokat bántottak korábban, de aztán megelégeltem a gyűlölködést. Nem szabad adni mások véleményére, mert lehetetlen mindenkinek megfelelni. A negatív kritikán ma már csak nevetek. Magyarországon is csak két dolog miatt érnek atrocitások: a testem és a roma származásom miatt. A legtöbb komment azt írja, hogy biztos egy buta cigánylány vagyok, meg dagadéknak neveznek, de ezeket magamra se veszem. Büszke vagyok magamra, és tudom, hogy mire vagyok képes. (...) Szeretnék fogyni, de nem túl sokat, és inkább csak az egészségem miatt, mert az a legfontosabb. De még akkor is plus size modell leszek, és szeretem is, hogy van mit fogni rajtam. Sokan félre is értenek, pedig én nem azt mondom, hogy maradj kövér, hanem azt, hogy szeresd magad."

Sirokai Diánának rengeteg rajongója van Forrás: Instagram/Sirokai Diána

A plus size modell hozzátette, naponta rengeteg üzenetet kap rajongóktól, és meglepő módon még híres férfiak is elhalmozzák őt bókokkal.

Persze rengeteg pasi rám ír, még olyanok is, akikből ki se nézném, hogy tetszem nekik, például híres sportolók. De inkább személyesen ismerkedem amúgy is, mert nem szeretek kockáztatni."

Testvérét, Meghant hibáztatja ifjabb Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190529-testveret-meghant-hibaztatja-ifjabb-thomas-markle.htmlIfjabb Thomas Markle sem lakhatást, sem munkát nem kap, és mindezért a húgát, Meghant vádolja. TV + Sztárok--Sztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sztarok-akik-nem-hagytak-el-csalfa-partneruket-sarah-jessica-parker-es-matthew-broderick.htmlA megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak. TV + SztárokOrigoVisszakövetelik a pénzüket a Spice Girls rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-visszakovetelik-a-penzuket-a-spice-girls-rajongoi.htmlMegkezdte turnéját az újraalakult Spice Girls lánybanda, ám nem minden alakult a tervek szerint. A hétfői koncert olyan botrányosra sikerült, hogy vannak rajongók, akik visszakövetelik a pénzüket. TV + Sztárok--Tóth Andi a formás fenekét mutatta meg legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-toth-andi-formas-feneket-mutatta-meg-legujabb-fotojan.htmlTóth Andi rajongói már megszokhatták, hogy a fiatal énekesnő nem fél hangsúlyozni szexi idomait. Így tett a legújabb fotóján is. TV + Sztárok--Szellemet idézett Pataky Attila fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-szellemet-idezett-pataky-attila-fia.htmlPataky Attila elárulta, táltosként tud parancsolni a szellemvilágnak. TV + Sztárok--Szolgaként kezelte Vilmos herceg Katalin hercegnét a kapcsolatuk elejénhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szolgakent-kezelte-vilmos-herceg-katalin-hercegnet-kapcsolatuk-elejen.htmlMég az egyetemen kezdődött Vilmos herceg és Katalin hercegné, akkori nevén Kate Middleton szerelme. A pár kapcsolata igencsak viharosan indult, egy egyetemi barátjuk pedig most meglepő részleteket árult el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.