Tengerparti esküvőjéről mesélt Hajas László

esküvő Hajas László Maldív-szigetek tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas László a tévékamerák előtt árult el részleteket trópusi esküvőjéről.

Mint arról már beszámoltunk, Hajas László a Maldív-szigeteken újra feleségül vette feleségét, Juditot. A fodrász most a FEM3 kamerái előtt képeket mutatott és részleteket is elárult a tengerparti mezítlábas ceremóniáról.

A feleségemnek volt egy álma, hogy a huszadik évfordulónkat egy ilyen helyen ünnepeljük meg. De a gyerekek nélkül én nem szeretek elutazni, mert olyan keveset vagyunk együtt, csak velük tudom elképzelni. Viszont ők már kirepültek a családi fészekből... Most úgy adódott, hogy közösen meg tudtuk ünnepelni. Nekem is bakancslistámon volt ez a helyszín. (...) A végén megterítettek a tengerparton, amíg be nem sötétedett teljesen, ott voltunk. Az volt a fantasztikus, hogy ezen a helyen tényleg igazi pihenés volt. Annyira élveztem a környezetet, a gyönyörű környéket, a meleg vizet... Ki sem akartam jönni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.