Leérettségizett Donatella, Kiszel Tünde lánya

vizsga Kiszel Tünde érettségi Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde lánya, Donatella leérettségizett.

Kiszel Tünde rettentő büszke a lányára, aki most le is érettségizett. Donatella 17 évesen tette le a vizsgákat, és a bizonyítványát meg is mutatta.

Édesanyja erről posztolt egy fotót a közösségi oldalára. Rengeteg követő gratulált nekik.

Sztárok, akik a képernyőn kívül is összejöttek: Blake Lively és Ryan Reynolds is így talált egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-sztarok-akik-a-a-forgatason-jottek-ossze-blake-lively-es-ryan-reynolds.htmlHollywoodban elég gyakori, hogy az együtt dolgozó sztárok szerelembe esnek, de az már sokkal ritkább, hogy az így kialakult kapcsolatok tartósak is maradnak. Az alábbi pároknál azonban nemcsak fellángolás volt a forgatások alatt formálódott viszony, hiszen ők azóta is egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Eltemették Benke Lászlót, az ország Laci bácsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190621-eltemettek-benke-laszlot-az-orszag-laci-bacsijat.htmlElkísérték utolsó útjára Benke László mesterszakácsot. Megható szavakkal búcsúztatták az ország Laci bácsiját. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-harry-herceg-es-meghan-hercegno-kilepett-a-vilmos-herceggel-es-katalin-hercegnovel-kozos.htmlHarry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványból.TV + Sztárok--Ezt gondolja lánya új párjáról Hosszú Katinka édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-ezt-gondolja-lanya-uj-parjarol-hosszu-katinka-edesapja.htmlHosszú Katinka édesapja elárulta, egyelőre nem találkozott személyesen lánya új udvarlójával, Mátéval. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMajkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-majkat-nem-jeloltek-a-petofi-zenei-dijra.htmlMajkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjra. TV + SztárokOrigoNyilvános helyen balhézott volt párjával L.L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-nyilvanos-helyen-balhezott-volt-parjaval-ll-junior.htmlSzerdán, egy belvárosi kávézóban, ügyvédek jelenlétében veszekedett L.L. Junior és volt párja, Hopp CsillaTV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.