Singh Vikit feltűnő ruhában fotózták: megbénult a forgalom a városban

Singh Viki ruha feltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki rózsaszín ruhája megbénította a budapesti forgalmat.

Kim Kardashian márkájú ruhában fotózták a csinos énekesnőt, Singh Vikit. Természetesen meg is mutatta a végeredményt, amelyhez odaírta, olyan feltűnő volt a viselete, hogy még a forgalom is lebénult tőle.

„Na ez pont egy olyan ruha amit CSAK A FOTÓ kedvéért vettem fel, és amint látjátok végig egy kimonoval takargatom a bájaimat...” – írta fotója mellé a közelmúltban rengeteget fogyott celeb.

Rácz Jenő séf először állt kamera elé szerelmével, Dórivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-racz-jeno-sef-eloszor-allt-kamera-ele-szerelmevel-dorival.htmlEgyik versenyzőjébe szeretett bele Rácz Jenő séf, A Konyhafőnök zsűritagja. Párjával, Dórival most először álltak együtt kamera elé, mióta felvállalták a kapcsolatukat. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika és lánya, Molli a fürdőszobában kempingeztek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-erdelyi-monika-es-lanya-molli-a-furdoszobaban-kempingeztekvideo.htmlNyári unaloműzésből a fürdőszobában kempingezett Erdélyi Mónika és Molli. TV + Sztárok--Ledobta a ruháit Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland – fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-ledobta-ruhait-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-ireland.htmlIreland Baldwin teljesen pucéran mutatta meg testét követőinek. TV + Sztárok--Békaméreggel fiatalodik Soma Mamagésahttp://www.life.hu/sztarok/20190704-bekamereggel-fiatalodik-soma-mamagesa.htmlSoma Mamagésa elárulta, milyen módszerrel igyekszik megőrizni a fiatalságát. TV + Sztárok--Ők lehetnek Harry herceg és Meghan Markle fiának keresztszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ok-lehetnek-harry-herceg-es-meghan-markle-fianak-keresztszulei.htmlEgy ismerős fecsegett arról, kik lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztszülei. TV + Sztárok--Michael Schumacher állapotáról nyilatkozott Jean Todthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-michael-schumacher-allapotarol-nyilatkozott-jean-todt.htmlMichael Schumacher állapotáról mesélt a pilóta régi barátja, Jean Todt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.