Ők lehetnek Harry herceg és Meghan Markle fiának keresztszülei

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
Meghan Markle keresztelő keresztszülő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismerős fecsegett arról, kik lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztszülei.

Egyre több részlet derül ki Harry herceg és Meghan Markle gyermekének, a kis Archie Harrisonnak a keresztelőjéről. Immár biztos, hogy szombaton tartják tévékamerák kizárásával a szűk körű ceremóniát a Windsor-kastélyban, azt azonban még mindig nem árulták el, kik lesznek a szerencsés keresztszülők. Egy ismerős azonban most annyit kifecsegett, hogy egy közeli barátot választanak erre a szerepre.

Hétvégén keresztelik a kis Archie-t Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski

A Daily Mail azt írja, a legnagyobb esélyesek között van Meghan Markle egyik legjobb barátnője, Benita Litt, illetve Harry herceg gyerekkori mentora, Mark Dyer. Előbbi azért is lehetséges, mert két gyermekének pont a hercegné a keresztanyja, a kislányok Harry és Meghan esküvőjén is koszorúslányok voltak.

Az esélyesek között említik továbbá Meghan egyetemi barátnőjét, Lindsay Rothot is, ugyanakkor kizártnak tartják Jessica Mulroney-t és Serena Williamst.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.