VV Krisztiánt zaklatja egy rajongó: távoltartási végzést kért ellene

Forrás: RTL Klub -
Való Világ 9 távoltartás VV Krisztián zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Krisztián futó kalandba keveredett egy lánnyal, aki azóta folyamatosan zaklatja. A férfi távoltartási végzést kért ellene.

Egy fiatal lány miatt kellett még az otthonát is elhagynia ideiglenesen VV Krisztiánnak, akit egy őrült nő zaklat.

VV Krisztián Forrás: RTL Klub

„Nagyon szép lány volt, kavartunk, bár az első pillanattól éreztem, hogy valami nem stimmel vele. Még alig ismertük egymást, már azt mondogatta nekem, hogy tőlem akar gyereket, meg hogy mennyire szeret. Fenyegetőzött, hogy hazugságokat terjeszt majd rólam és tönkretesz. Mivel nem foglalkoztam vele, továbbment: éjjel odajött a lakásomhoz, ráfeküdt a csengőre, ütötte-vágta, rugdosta az ajtót és még engem is megtámadott, ütlegelt. (...) Sajnos én bármit kinézek belőle, nem szégyellem, félek tőle. Ezért is kértem ellene távoltartási végzést, hogy soha többet nem jöhessen a közelembe” – mesélte a Blikknek Krisztián, aki ideiglenesen VV Somához, a ValóVilág 8 győzteséhez költözött át a lány miatt.

Hajdú Péter gyászol: elhunyt az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-hajdu-peter-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlHajdú Péter gyászol: elveszítette az édesapját.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz anyakirályné örökbecsű szabálya nehezíti meg Meghan hercegné mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-az-anyakiralyne-orokbecsu-szabalya-neheziti-meg-meghan-hercegne-mindennapjait.htmlIgaz, már évekkel ezelőtt elhunyt Erzsébet királynő édesanyja, az anyakirályné, ám egyik örökbecsű szabályát még mindig mantrázza a család. Úgy tudni, ez nagyon megnehezíti Meghan hercegné mindennapjait. TV + Sztárok--Alec Baldwin lánya, Ireland zsinórtangában pózolt egy erkélyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-alec-baldwin-lanya-ireland-zsinortangaban-pozolt-egy-erkelyen.htmlZsinórtangában mondott köszönetet a szép élményekért Alec Baldwin lánya, Ireland. A fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--Lilu megható közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-lilu-meghato-kozos-fotot-posztolt-gyerekeivel.htmlLilu közös fotót posztolt gyermekeivel: nagyon idilli pillanatot mutatott követőinek. TV + Sztárok--Janicsák Veca és férje kapcsolatát megváltoztatta az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-janicsak-veca-es-ferje-kapcsolatat-megvaltoztatta-az-azsia-expressz.htmlHét évvel ezelőtt ismerte meg egymást Janicsák Veca és férje, Ábel. Magánéletükről nemigen nyilatkoztak, ám az Ázsia Expressz második évadában együtt láthatjuk majd őket. Az énekesnő elárulta: megváltoztatta kapcsolatukat a forgatás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo13 éves lett Lányi Lala koraszülött kisfia: így van most Benihttp://www.life.hu/sztarok/20190718-13-eves-lett-lanyi-lala-koraszulott-kisfia-igy-van-most-a-kis-beni.htmlKarrierjét is szüneteltette Lányi Lala kisfia gyógyulása érdekében: Beni 13 évvel ezelőtt koraszülöttként látta meg a napvilágot. Ma már igazi eleven, intelligens kis tinédzser. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.