Bereczki Zoltán már alig várja a Sztárban sztár leszek! című műsort

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán zsűritag tehetségkutató Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán izgatottan várja, hogy elkezdődjön a Sztárban sztár leszek! című műsor, amelyben ő lesz az egyik ítész.

Bereczki Zoltán úgy érzi, 40 éves korára ért be igazán. Azt mondja, vállalja a korát, és az ismerősei szerint is jót tesz neki az öregedés. Már készen az ősszel induló Sztárban sztár leszek! című műsorra is, amelyben ő lesz az egyik zsűritag.

Már minden szegmensét láttam a műsornak, de így is rengeteg kihívást tartogat számomra a Sztárban sztár leszek!, ráadásul az elmúlt időben éppen eléggé megforgatott az élet ahhoz, hogy másképp kezeljem és oldjam meg a különböző szituációkat. Már nem akarok mindenkit megmenteni. Ha valakiben van annyi kitartás, elhivatottság, alázat, akkor a maximumot kihozom belőle, és szárnyalni fogunk, ha pedig nincs, akkor nem esdeklek. Könyörögtem eleget az életem során" – mondta el a Borsnak.

Bereczki Zoltánnak jól áll a kor Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Ilyen lesz Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190722-ilyen-lesz-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-eskuvoje.htmlRékasi Károly elárulta, milyen lesz az esküvőjük Pikali Gerdával. TV + Sztárok--Sári Évi már alig várja a Macskák filmes adaptációjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-sari-evi-mar-alig-varja-a-macskak-filmes-adaptaciojat.htmlSári Évi elmondta, nem érti, miért kritizálják olyan sokan a Macskák új feldolgozását. TV + SztárokOrigoFriss fotókat posztolt a palota a 6 éves György hercegrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-friss-fotokat-posztolt-a-palota-a-6-eves-gyorgy-hercegrol.htmlFriss fotókkal köszöntötte fel a Kensington-palota hatodik születésnapja alkalmából György herceget. TV + Sztárok--Exkluzív interjút adott Michael Jackson egykori orvosahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-exkluziv-interjut-adott-michael-jackson-egykori-orvosa-gyerekmolesztalas.htmlA Daily Starnak adott exkluzív Michael Jackson egykori orvosa, Neil Rather. Elárulta, már a kilencvenes években figyelmeztette az énekest, hogy félreérthető ahogy a gyerekekkel viselkedik. Hozzátette, szerinte Jacksonban semmi rossz szándék nem volt. TV + SztárokOrigoGőzerővel dolgozik a Sztárban sztár leszek! műsorán Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190721-gozerovel-dolgozik-a-sztarban-sztar-leszek-musoran-toth-gabi.htmlTele van energiával az ősszel induló Sztárban sztár leszek! mestere, a várandós Tóth Gabi. Az énekesnő elárulta, a reggeli rosszullétei teljesen megszűntek, ugyanolyan pörgős, mint korábban. Bár fellépést ritkán vállal, a TV2 műsorának felvételeit nagyon élvezi. TV + SztárokOrigoÉletre szóló döntést hozott Balázs Andi: teljesen száműzi a húst az életébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-eletre-szolo-dontest-hozott-balazs-andi-teljesen-szamuzi-a-hust-az-eletebol.htmlBalázs Andi komoly lépésre szánta el magát: száműzi étrendjéből a húst. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.