Így él most Kertész Zsuzsa, az egykori bemondónő

Forrás: Fortepan/Rádió és Televízió Újság -
Kertész Zsuzsa közmédia bemondó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kertész Zsuzsát a közmédia bemondójaként ismerték meg az emberek, de már hosszú évek óta nem látni a képernyőn. Nyugdíjasként is aktív életet él, elárulta, mivel tölti az idejét.

Mindenki ismerte annak idején Kertész Zsuzsát, hiszen a közmédia bemondójaként állandó vendég volt az emberek nappalijában. Távozása után eltűnt a nyilvánosság elől, de életét azóta is folyamatosan aktívan éli.

Kertész Zsuzsa, a Kazinczy-díjas bemondónő Forrás: Fortepan/Rádió és Televízió Újság

„Pszichológusként, beszédtanárként foglalatoskodom, akinek a stílus, a közszereplés, az egyéniség kialakítása a vesszőparipája. Így volt ez régen is" – árulta el a Borsnak Kertész Zsuzsa. Hozzátette, egykori tanítványaival ma is szívesen foglalkozik. "Igyekszem tisztán tartani a fészket, hogy bármikor megtalálhassák benne a helyüket. Sosem törekedtem csupán tanár-tanítvány kapcsolatra. Annál mindig többet jelentünk egymásnak" – mondta Kertész Zsuzsa.

Dévényi Tibor már elgondolkodott a visszavonuláson, de még élteti a közönséghttp://www.life.hu/sztarok/20190730-devenyi-tibor-mar-elgondolkodott-a-visszavonulason-de-meg-elteti-a-kozonseg.htmlHetven éven túl is a színpadon és a mikrofon mögött áll Dévényi Tibor. Elárulta: olyakor már eszébe jut a visszavonulás, de nyomós oka van rá, hogy még mindig vállalja a havi 10-12 fellépést. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoOrlando Bloom már túl öregnek tartja magát Legolas-hozhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-orlando-bloom-mar-tul-oregnek-tartja-magat-legolashoz.htmlSorozatot forgatnak A gyűrűk ura című történetből. Milliók rajongtak a tünde, Legolas szerepében tündöklő Orlando Bloomért, ám ő ehhez már túlkorosnak tartja magát. TV + Sztárok--Pszichológushoz jár a Jóban Rosszban színésze, Nagy Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20190730-pszichologushoz-jar-a-joban-rosszban-szinesze-nagy-balazs.htmlA Jóban Rosszban színésze bevallotta, hogy rendszeresen jár pszichológushoz.TV + SztárokOrigoZana József ezt még mindenképpen meg akarja csinálni, mielőtt meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-zana-jozsef-ezt-meg-mindenkeppen-meg-akarja-csinalni-mielott-meghal.htmlZana Józsefet több baleset is érte az elmúlt időben, de már a visszatérést tervezi: ezt szeretné még véghezvinni. TV + SztárokOrigoFeleségül vette szerelmét a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-felesegul-vette-szerelmet-a-baratok-kozt-korabbi-sztarja-pribelszki-norbi.htmlMegnősült a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbi. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni arcán pattanás nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-weisz-fanni-arcan-pattanas-nott.htmlWeisz Fanninak pattanás nőtt az arcán a nassolástól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.