11 évvel a halála után teljesen elfelejtették Antal Imrét: a sírját senki sem gondozza

Forrás: Máté Krisztián -
Reviczky Gábor síremlék vagyon Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Imre július 31-én ünnepelte volna 84. születésnapját, ám úgy tűnik, hogy erről minden barátja, kollégája, de még a hozzá legközelebb álló Jenei Józsi is elfeledkezett. A Bors kilátogatott a nagy nevettető sírjához: se egy gyertyát, se egy szál virágot nem talált.

A zongora formájú sírkő előtt csak egy napszívta művirág árválkodott, jól látható, hogy az emlékhelyet senki sem gondozza. Reviczky Gábor rendszeresen dolgozott Antal Imrével, ő sem érti a helyzetet. Így nyilatkozott a lapnak:
"Méltatlanul elfeledték élete utolsó éveire, csupán az RTL Klub gondolt rá, amikor a Szeszélyest forgatták. Szegény, nagyon visszahúzódó volt, az öltözőjében egyedül volt a betegsége miatt. Nagy kegyelem volt az a pár adás a csatorna részéről, ugyanis akkoriban komoly anyagi gondjai voltak, már teljesen kiforgatta mindenéből a barátja, akit, úgy tudom, el is tartott. Ennek fényében szomorú, hogy legalább ilyenkor nincs friss virág a sírján."

Antal Imrét kiforgatták a vagyonából Forrás: Máté Krisztián

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.