A katonaság alatt, őrségben fagytak el Antal Imre ujjai, ezért kellett felhagynia a zongorázással

Forrás: Máté Krisztián -
Koncz Gábor Antal Imre
Azt a nagyközönség is tudta, hogy a jobb keze ízületi gyulladása miatt kényszerült elhagyni a zongoraművészi pályát a hetvenes évek elején Antal Imre. Hogy mi okozta a betegséget, arról azonban a művész soha nem beszélt, de most Koncz Gábor elárulta. 

"Imruska a Zeneművészeti Főiskolára járt, és mi tudtuk, hogy behívták katonának. Amikor őrségbe állították, ez a drága ember ott állt, és ahelyett, hogy zsebre dugta volna a kezét és letámasztotta volna a puskát valahova, előírásszerűen markolta a fegyvert a dermesztő hidegben. Lefagytak az ujjai. Mivel egy kulturált, kellemes pali volt, ragyogó intelligenciával, bejátszotta magát a televízióba is" - nyilatkozta a Borsnak Koncz Gábor.

Forrás: Máté Krisztián

Alig bírt lábra állni a Csak show és más semmi adása után Pápai Joci: az ügyeleten kötött kihttp://www.life.hu/drlife/20181118-alig-birt-labra-allni-a-csak-show-es-mas-semmi-adasa-utan-papai-joci-az-ugyeleten-kotott-ki.htmlA minap Köllő Babettet kellett orvoshoz vinni a Csak show és más semmi adása után, most Pápai Joci sérült meg, olyannyira, hogy az ügyeleten kötött ki. Dr. Life--Baleset érte egy szórakozóhelyen Vajna Timit: leesett egy rodeóbikárólhttp://www.life.hu/drlife/20181118-baleset-erte-egy-szorakozohelyen-vajna-timit-leesett-egy-rodeobikarol.htmlTimi az Instagram-sztorijában osztotta meg, ahogy egy szórakozóhelyen felpattan egy rodeóbika hátára. Egy ideig állta a sarat, de lesett, és lehorzsolta a kezét. Dr. LifeOrigoMinden eddiginél durvább influenzajárvány jöhet 2018-2019 telénhttp://www.life.hu/drlife/20181109-minden-eddiginel-durvabb-influenzajarvany-johet-20182019-telen.htmlA hosszú, meleg ősz miatt később jelentkezik majd az influenzajárvány, de minden eddiginél nagyobb méreteket ölthet, és sokáig tarthat. A szakemberek szerint érdemes beoltatni magunkat az új vírustörzs ellen. Dr. Life--Betegsége miatt lemondta koncertjeit Lily Allenhttp://www.life.hu/drlife/20181101-betegsege-miatt-lemondta-koncertjeit-lily-allen-enekesno.htmlÚjabb koncerteket mondott le Lily Allen. Úgy tudni, nagyon beteg. Dr. LifeAFPSelma Blair szklerózis multiplexeshttp://www.life.hu/drlife/20181021-selma-blair-szklerozis-multiplexes-az-instagramon-jelentette-be.htmlA színésznőnél augusztus közepén diagnosztizáltak szklerózis multiplexet. Selma Blair az Instagramján írt betegségéről. Elárulta, valószínűleg már 15 éve küzd a kórral, de most megkönnyebbült, hogy tudja, mi a baja. Dr. Life--Csak show és más semmi: a színpadról a kórházba vitték Köllő Babettethttp://www.life.hu/drlife/20181020-csak-show-es-mas-semmi-a-szinpadrol-a-korhazba-vittek-kollo-babettet-rontgenre.htmlAhogy megírtuk, a Csak csak show és más semmi második adásában Köllő Babett megsérült. A színésznőt kórházba vitték. Dr. LifeOrigoRubint Réka rosszul lett A legbátrabb páros második adásábanhttp://www.life.hu/drlife/20181016-rubint-reka-rosszul-lett-a-legbatrabb-paros-masodik-adasaban-tv2.htmlRubint Réka A legbátrabb páros egyik feladata után váratlanul rosszul lett, ahogy fogalmazott elsötétült előtte a világ. A forgatásokon folyamatosan szolgálatot teljesítő mentőtisztek beavatkozására is szükség volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.