Antal Imre hagyatékára lehet most licitálni

Fotó: MTI/Beliczay László -
licit humorista Antal Imre hagyaték
Antal Imre hagyatékából különleges gyöngyszemekre lehet bukkani az interneten, ráadásul elképesztően alacsony áron. 

Különleges kincsek kerülnek elárverezésre Antal Imre hagyatékából. Az interneten lehet licitálni például a humorista 1991-es életrajzi könyvére, amelyben a legkülönlegesebb élményei kerültek leírásra. A Pami című könyv eredeti, írógéppel írt változatához lehet most hozzá jutni, amely Antal Imre saját kezű jegyzeteivel van megtűzdelve. A kikiáltási ár mindössze 30.000 Ft.

Elárverezik Antal Imre hagyatékát Fotó: MTI/Beliczay László

Emellett pedig eladósorba került a színész 1987-es forgatókönyv-tervezete is, amelyet szintén Antal Imre gépelt le. A forgatókönyv egy Kodály Zoltán zenei örökségről szóló tévés produkcióhoz készült. A kikiáltási ár mindössze 8.000 Ft. - írta meg a Bors.

Antal Imre egykori barátjának szomorú vallomása

Évek óta nem lehet hallani Józsefről, Antal Imre egykori barátjáról. A művész utolsó éveiben elválaszthatatlanok voltak, együtt is éltek, míg a tévés a gyógyíthatatlan rákbetegek hospice-házába nem került. "Tönkrement az életem, mióta meghalt!"
Barátnői szerint nem féltékenységből ölték meg VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171213-luxusprosti-baratnoi-szerint-nem-feltekenysegbol-oltek-meg-vv-fannit.htmlVV Fanni luxusprosti barátnői szerint nem féltékenységből ölhették meg a lányt. Állítják, az előzetesben lévő B. László nemcsak Fanni, hanem többük rendszeres látogatója volt, és nem vetette meg a durva szexet. TV + SztárokOrigoKínos helyzetbe került az Appra magyar!-ban Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171213-kinos-helyzetbe-kerult-az-appra-magyar-ban-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAz Appra magyar! stúdiójában sok kérdéssel kapcsolatban Claudia is elmondja, hogyan vélekedik, ám a legutóbb egy olyat olvasott fel, amelynél inkább kikerülte a válaszadást. TV + Sztárok--Hatalmas özönvíz zúdult a celebekre Afrikában: félbe kellett szakítani az adásthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-hatalmas-ozonviz-zudult-a-celebekre-afrikaban-felbe-kellett-szakitani-az-adast.htmlMintha dézsából öntenék, úgy esett az eső a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán. Az ítéletidő nem csak celebjeinket veszélyeztette, hanem az adást is, így az élő bejelentkezés félbe is szakadt. TV + Sztárok--Kidobta Pintér Tibort barátnője, Friderika: a színész még nem tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-kidobta-pinter-tibort-baratnoje-friderika-a-szinesz-meg-nem-tudja-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAddig-addig nyomult Pintér Tibor Tóth Andira, hogy a két szék közül a pad alé esett. A fiatal énekesnő is elutasította, és barátnője sem kér belőle a továbbiakban. TV + Sztárok--Szerelmi gyilkosság vethetett véget a 24 éves VV Fanni életénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-szerelmi-gyilkossag-vethetett-veget-a-24-eves-eltunt-vv-fanni-eletenek.htmlEgy héttel VV Fanni eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most a lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A hatóságok előszor csak gyanakodtak arra, hogy erőszakos bűncselekmény történt, aztán egyre több bizonyíték látott napvilágot, amelyek között kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele. A rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat, B. Lászlót, és úgy tudni a lány nemrég szakított feltételezett gyilkosával. TV + SztárokOrigoHavas Henriket nem érdeklik Baukó Éva zaklatási vádjaihttp://www.life.hu/sztarok/20171205-havas-henriket-nem-erdeklik-bauko-eva-zaklatasi-vadjai-igy-reagalt.htmlAhogy megírtuk,Baukó Éva verbális szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket. A lány azt állítja, emiatt lettek mentális problémái, és innen eredeztethető alkoholizmusa és pánikbetegsége is. Azóta Havas is nyilatkozott az ügyben: kijelentette magasról tesz az egészre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.