Fürdőruhás képet posztolt Lilu: medencében vészeli át a meleget

medence Lilu fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pénteki esőzés után vasárnapra már kellemes strandidő lett, amit a magyar sztárok is kiélveztek. A második gyermekének áprilisban életet adó Lilu egy medencében élvezte a meleget. 

Lilu manapság leginkább a kisfiáról, Félixről posztolt tündéri képeket a közösségi oldalán, most azonban saját magáról tett közzé egy nagyon is vidám, mosolygós képet. Nem is csoda, hogy ennyire boldog, hiszen csodálatos családja van, és rendkívül kiegyensúlyozottnak tűnik.

40 éves lett Majka: így köszönte meg a jókívánságokathttp://www.life.hu/sztarok/20190805-40-eves-lett-majka-igy-koszonte-meg-a-jokivansagokat.htmlAugusztus 5-én töltötte be 40. életévét Majka. Az Instagramra posztolt is a jeles alkalom kapcsán. TV + SztárokOrigoÍgy öleli egymást Hosszú Katinka és kedvese – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-igy-oleli-egymast-hosszu-katinka-es-kedvese.htmlHosszú Katinka és kedvese szerelmes fotókat osztottak meg a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Rita Ora tangás fürdőruhában mutatta meg a hátsóját – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-rita-ora-tangas-furdoruhaban-mutatta-meg-hatsojat.htmlRita Ora tangában mutatta meg kerek fenekét a követőinek. TV + Sztárok--Szexi autómosónak állt Dér Heni – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-szexi-automosonak-allt-der-heni.htmlDér Heni igazán forró felvételt mutatott magáról: tűsarkúban mosta az autót. TV + SztárokOrigoHeidi Klum másodszor is férjhez ment 16 évvel fiatalabb kedveséhez – Fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-heidi-klum-ferjhez-ment-16-evvel-fiatalabb-kedvesehez-fotok-a-nagy-naprol.htmlIsmét férjhez ment Heidi Klum. Augusztus 3-án mondta ki a boldogító igent 16 évvel fiatalabb kedvesének, akivel júliusban korábban egyszer már összeházasodtak. TV + Sztárok--Lola elmondta a véleményét a 14 évesen pucsító kislányokról http://www.life.hu/sztarok/20190804-lola-elmondta-a-velemenyet-a-14-evesen-pucsito-kislanyokrol.htmlLola szerint nem kellene a 14 éves lányoknak pucsítós képeket közzétenniük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.