autómosó szexi Dér Heni
Dér Heni igazán forró felvételt mutatott magáról: tűsarkúban mosta az autót. 

Bizonyára kilométeres sorokban állnának a megtisztítandó kocsik, ha Dér Heni autómosó vállalkozásba fogna. Persze csak akkor, ha olyan szerelésben csutakolná a verdákat, mint amilyenben az Instagram-oldalára feltöltött felvételen is látható. Ott ugyanis tűsarkúban tologatja a szivacsot, ami nagyon elnyerte a rajongói tetszését.

Kórházban töltötte az éjszakát Singh Viki: kutyája lett rosszulhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-korhazban-toltotte-az-ejszakat-singh-viki-kutyaja-lett-rosszul.htmlInstagram-oldalán adott hírt Singh Viki arról, hogy szeretett kiskutyája beteg lett: azonnal infúzióra kellett kötni.TV + Sztárok--Lola elmondta a véleményét a 14 évesen pucsító kislányokról http://www.life.hu/sztarok/20190804-lola-elmondta-a-velemenyet-a-14-evesen-pucsito-kislanyokrol.htmlLola szerint nem kellene a 14 éves lányoknak pucsítós képeket közzétenniük. TV + SztárokOrigoBódi Margó szerint a szex és az ételek nagyon fontosak egy házasságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-bodi-margo-szerint-a-szex-es-az-etelek-nagyon-fontosak-egy-hazassagban.htmlBódi Margó meglepő nyíltsággal vallott arról, mennyire fontos a szex a házasságában. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez pulcsiban napozik – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-jennifer-lopez-pulcsiban-napozik-igy-is-jol-nezett-ki-foto.htmlJennifer Lopez érdekes szerelésben napozott, de így is jól nézett ki. TV + SztárokOrigoHeidi Klum másodszor is férjhez ment 16 évvel fiatalabb kedveséhez – Fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-heidi-klum-ferjhez-ment-16-evvel-fiatalabb-kedvesehez-fotok-a-nagy-naprol.htmlIsmét férjhez ment Heidi Klum. Augusztus 3-án mondta ki a boldogító igent 16 évvel fiatalabb kedvesének, akivel júliusban korábban egyszer már összeházasodtak. TV + Sztárok--Meghan Markle ma ünnepli 38. születésnapját: így köszöntötte Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190804-meghan-markle-ma-unnepli-38-szuletesnapjat-igy-koszontotte-harry-herceg.htmlMa ünnepli születésnapját Meghan hercegné. 38 éves lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.