Caramel elárulta, miben különböznek a feleségével

Forrás: Szilvia Szilágyi Molnár Instgram -
Caramel házasság Szilágyi Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy szerelemben és harmóniában él Caramel a feleségével, Szilágyi Szilvivel, ám van, amiben nagyon különböznek. Erről mesélt az énekes.

Szinte lélegzetvételnyi ideje sincs Caramelnek, aki nyáron is az országot járja, és koncertek tucatjait adja országszerte. Az énekes az ország minden pontján megfordult már, mégis alig tud kiemelni egy kedvenc régiót hazánkban.

Caramel és felesége Forrás: Szilvia Szilágyi Molnár Instgram

„Nagyon nehéz egy tájegységet, várost kedvencnek választani. Annyi csodálatosan szép hely van az országban, mindet szeretem. A fővárost, az Alföldet, a dimbeket-dombokat, ahogy a Balatont is"

– mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Caramel, aki bár ritkán pihen, azt sem hétköznapi módon teszi.

„Ebben is, mint mindenben kettős személyiség vagyok. Előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy tényleg semmi ne történjen, és csak lógathassuk a lábunkat a vízparton. Ennek az ellenkezője is megesik, hogy szeretnék kirándulni, menni valahova. A feleségem pörgős, mászkálósabb típus. Én viszont kényelmesebb alkat vagyok. Van, amikor én veszem át tőle a hangulatát, és ráteszek még egy lapáttal, kérlelve, hogy induljunk el, kiránduljunk. Van, amikor fordul a helyzet, és inkább ő veszi át az én habitusom. Mindig egymást inspiráljuk, de ugyanahhoz egyszerre általában nincs kedvünk. Nincs ezzel gond, szeretjük, hogy mindig hatással vagyunk egymásra" – árulta el az énekes a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek, akinek arról is mesélt Caramel, hogy milyen inspiratív módon hat rá a Balaton, ahol már egy kisebb munkaállomást is kialakított magának.

Nagy bejelentést tett Caramel felesége

Szilágyi Szilvi elárulta, férjével, Caramellel alig várják, hogy újra babázzanak.

Az ország első modellje volt Pataki Ági: 67 évesen újra kamera elé állhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-az-orszag-elso-modellje-volt-pataki-agi-67-evesen-ujra-kamera-ele-all.htmlPataki Ági az egyike volt az első magyar modelleknek, akik szépségükkel plakátokon, reklámokban hódítottak. 67 évesen ismét modellkedni fog a ma már neves producer.TV + Sztárok--Balogh Eleni lett a Miss Balaton 2019 győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20190818-balogh-eleni-lett-a-miss-balaton-2019-gyoztese.htmlA 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a Miss Balaton címet a zsűri döntése alapján, egyúttal ő lett a közönségszavazás győztese is, sőt a cukormadárkák egyéves modellszerződését is ő kapta. Az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, míg a második udvarhölgynek Lakatos Annabellát választották. A közönségszavazás második helyét Németh Mónika szerezte meg. TV + SztárokOrigoEzért törölték Schobert Lara közösségi oldalát: túl szexinek bizonyult az egyik fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20190818-ezert-toroltek-schobert-lara-kozossegi-oldalat-tul-szexinek-bizonyult-az-egyik-fotoja.htmlEgyik napról a másikra eltűnt Schobert Lara Instagram-oldala, 154 ezer követővel együtt. Kiderült, mi az oka. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi tangában mutatta meg kerek fenekét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-palvin-barbi-tangaban-mutatta-meg-kerek-feneket-foto.htmlPalvin Barbi jó ideje már a világ egyik legkeresettebb fehérneműmárkájának az arca lett. Elkészült az őszi kampányfotózás, ahol Barbi elképesztően szexi. Szerencsére meg is mutatta a fotókat. TV + Sztárok--Sári Évi igazi bombázó fürdőruhában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-sari-evi-igazi-bombazo-furdoruhaban.htmlSári Évi megmutatta, mennyire dögös fürdőruhában: mindenkinek tetszik.TV + SztárokOrigoFérfiruhában is szexi Debreczeni Zita – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-ferfi-ruhaban-is-szexi-debreczeni-zita-foto.htmlDebreczeni Zita ezúttal ismét modellként állt a kamerák elé. Egy igen különleges fotósorozat készült a fotósról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.