Csobot Adél kockahasat villantott – Fotó

fotó Csobot Adél bikini kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél elképesztően szexi bikiniben.

Csobot Adél a családjával Olaszországban nyaral, ahonnan egy eszméletlenül szexi fotót posztolt. Bikiniben kockahasat villantott. Még Fluor Tomi is megjegyezte:

"Szeretem, mikor boldog vagy!" - kommentelte Adél posztjához.

Két gyerek után is fantasztikus formában van az énekesnő, aki nem bánja, hogy a családja miatt egy időre szünetelteti énekesnői karrierjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#happyme

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Csobot Adél elárulta, mitől retteg

Csobot Adél és Istenes Bence is részt vesznek a Nyerő Páros című sztárrealityben. Adél elárulta, mitől fél igazán, és mit nem vállalna be még a játék kedvéért sem.

Sebestyén Ági és VV Hunor szakítottak: Instastoryban mesélte el Pumped Gabo exehttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sebestyen-agi-es-vv-hunor-szakitottak-instastoryban-meselte-el-pumped-gabo-exe.htmlVV Hunor és Sebestyén Ági már többször összejöttek és szakítottak. Most megint külön vannak.TV + SztárokOrigoKim Kardashian Photoshop-bakiján nevet a fél világ – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-photoshop-bakijan-nevet-a-fel-vilag-foto.htmlKim Kardashiant a testvérével, Kylie Jennerrel fotózták. Az utómunka azonban nem sikerült túl fényesen. TV + Sztárok--Orosz Barbi megtalálta elhunyt macskája utódját: nagy az örömhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-orosz-barbi-megtalalta-elhunyt-macskaja-utodjat-nagy-az-orom.htmlNéhány héttel ezelőtt szomorúan tudatta Orosz Barbi, hogy hőn szeretett házikedvence, Loulou elhunyt. Utódját azonban máris megtalálta a műsorvezető. TV + Sztárok--Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja Amerikában futott be – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-amerikaban-futott-be-foto.htmlNovák Heni csodás karriert futott be Amerikában. TV + Sztárok--Tatár Csilla hamarosan ismét képernyőre kerül: egyelőre nem árulta el, hol lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-tatar-csilla-hamarosan-ismet-kepernyore-kerulegyelore-nem-arulta-el-hol-lesz-lathato.htmlTatár Csilla elárulta, hamarosan ismét képernyőre kerül. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin a kamerák előtt fakadt sírva - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-azsia-expressz-2gaspar-evelin-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-video.htmlGáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vállalta az Ázsia Expressz második szériáját, amiben ezúttal Indiát és Srí Lankát kellett meghódítaniuk a versenyzőknek. Nem volt mindig zökkenőmentes a feladat végrehajtása. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.