Csillát hibáztatja kisfiuk haláláért Junior: elperlelné a gyereket anyjától

Forrás: L. L. Junior/Facebook -
L. L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a szörnyű tragédia: L. L. Junior a hétvégén vesztette el kisebbik gyermekét, Dávidkát. A kisfiút elgázolta egy autó Zuglóban: a gyerek az édesanyja kezéből tépte ki magát, így történt a baleset. A gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, Lacikát, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, Csillának, amit ügyvédje dr. Mester Csaba így magyaráz.  A rapper szerint volt párja felelős a kicsi haláláért.

A Bors információi szerint az egykori pár kapcsolata már korábban megromlott, Junior hónapok óta módosítani kívánta a láthatás körülményeit. Mester Csaba elmondta, ügyfele úgy véli, felmerül a tragédiában az édesanya felelőssége, így méginkább azon van, hogy ő nevelhesse Lacikát.

Forrás: L. L. Junior/Facebook

"Amellett, hogy ebben a helyzetben az érző apai szív megszakad, az anya részben vagy egészben felelős lehet, ügyfelemnek pedig gondoskodnia kell a fiáról" - mondta az ügyvéd, és azt is hozzátette, még a héten bíróságra mennek, hogy rendeljenek el ideiglenes határozatot a felügyeleti jogokról. "A büntetőjogi felelősségtől függ, hogy mi lesz a jövő ez után" – fogalmazott.

A lap arról is ír, Csilla is tudja, hogy volt párja őt teszi felelőssé a történtekért. "Junior teljes mértékben Csillát hibáztatja. A közösségi oldalán és ügyvédje, dr. Mester Csaba által is nyílt hadüzenetet indított ellene: el akarják venni ügyfelemtől a gyermekét" - mondta el Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász, aki szerint Junior a továbbiakban kizárólag láthatást akar biztosítani Csillának, de ő kívánja felnevelni Lacikát.

Junior egyébként már a tragédia napján elvitte első szülött fiát az összeomlott édesanyától, mondván, a gyermeket a nagymama majd nyugtatja, amíg Csilla sokkhatás alatt van, de nem sokkal később megüzente volt párjának, hogy nem fogja visszaadni Lacikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.