Van valami, amit Meghan és Katalin nem viselhetnek este 6 előtt

Forrás: AFP/Ben Curtis -
viselet Meghan Markle Katalin hercegné Este gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Katalin hercegné életét számos szabály köti, most egy újabbra derült fény. 

Sokak által irigyelt a hercégnék élete, pedig számos szigorú szabálynak kell eleget tenniük. Rengeteg megkötés van, amelyeket nem könnyű követni a nap 24 órájában. Most egy újabb olyan dologra derült fény, amelyet Meghan Markle és Katalin hercegné nem tehetnek meg, habár ez bizonyára nem olyan fájó tiltás.

Meghan Markle és Katalin hercegné Forrás: AFP/Ben Curtis

Valamit ugyanis este hat előtt nem vehetnek magukra, mégpedig gyémántot. A szakértő szerint azért, mert túlságosan feltűnő. Addig csakis egyéb drágakövekkel ékesített ékszereket viselhetnek - mondta egy szakértő az Express-nek.

Gáspár Evelin élő adásban szól be Demcsák Zsuzsának: állítólagos indiai pasijáról kérdeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-gaspar-evelin-elo-adasban-szol-be-demcsak-zsuzsanakallitolagos-indiai-pasijarol-kerdeztek.htmlGáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.TV + SztárokOrigoZimány Linda a Fem3 Café műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-zimany-linda-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lett.htmlZimány Linda az ügyvédkedés mellett műsorvezetőnek állt. TV + SztárokOrigoA belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoL.L. Junior kisfiát hófehér hintó viszi majd a sírhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ll-junior-kisfiat-hofeher-hinto-viszi-majd-a-sirhoz.htmlL.L. Junior kisfiának temetése nyilvános lesz, a gyermek testét hófehér hintó viszi majd a sírhoz. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin rosszindulatúnak tartja Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2gaspar-evelin-rosszindulatunak-tartja-janicsak-vecat.htmlDemcsák Zsuzsa után Janicsák Veca vívja ki egyre több versenytársa ellenszenvét az Ázsia Expressz második évadában. Ezúttal Gáspár Evelint bántotta meg. TV + SztárokOrigoEzért hagyta el férjét Vasvári Vivien: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ezert-hagyta-el-ferjet-vasvari-vivieno-maga-meselte-el.html4 év együttélés és egy év házasság után válik Vasvári Vivien és Fecsó. Bár posztjában azt mondta a Luxusfeleség, hogy nem szeretne beszélni az okokról, most mégis kivételt tett és elárultak, miért szakírtottak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.