Terry Black halála előtt adott nyilatkozatot

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
halál Terry Black gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. 

Terry Black 71 évesen távozott az élők sorából. Sok megpróbáltatás után végül szívinfarktus okozta a halálát. Élete utolsó napja előtt még beszámolt a vele történtekről.

Terry Black augusztusban járt utoljára Magyarországon, kutyáját hozta állatorvoshoz, valamint találkozni szeretett volna néhány régi barátjával, mielőtt gyermekeinek elkezdődik az iskola. Harangozó Teri emléktáblájára az énekesnő halálának évfordulójára koszorút is vitt.

Terry Black halála előtt adott nyilatkozatot Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Voksán Virág szülés utáni depressziójáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-voksan-virag-szules-utani-depressziojarol-vallottvideo.htmlEgy igen nehéz és sokak által titkolt betegségről vallott Voksán Virág élő adásban.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kezdetben nem jött ki anyósávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-berki-krisztian-kezdetben-nem-jott-ki-anyosaval.htmlMazsi anyukája kezdetben nem igazán kedvelte Berki Krisztiánt, mára azonban teljes értékű családtagnak érzik őt.TV + SztárokOrigoMegalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190917-megalazoa-kozossegi-oldalrol-tudta-meg-liam-hemsworth-hogy-miley-cyrus-elvalik-tole.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle. TV + Sztárok--Beyonce kislánya, Blue Ivy csodásan énekel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-beyonce-kislanya-blue-ivy-csodasan-enekel-video.htmlBeyonce legújabb dokumentumfilmjében az is kiderül, mennyire tehetséges legidősebb kislánya, Blue Ivy. TV + Sztárok--Pszichológus elemzte Meghan hercegné Harry hercegnek szánt születésnapi köszöntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-pszichologus-elemzte-meghan-hercegne-harry-hercegnek-szant-szuletesnapi-koszonteset.htmlPszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók. TV + Sztárok--Brad Pitt nem tartja a kapcsolatot a fiával, Maddoxszalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-brad-pitt-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-fiaval-maddoxszal.htmlKiderült, hogy Brad Pitt nem igazán tartja a kapcsolatot fogadott fiával, Maddoxszal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.