Szandi gyönyörű lányával edzett - Fotó

fotó lánya edzés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi rendszeresen edz azért, hogy karbantartsa magát, most lányával együtt izzadtak. 

Szandi alakja irigylésre méltó, de ő sokat is tesz azért, hogy így nézzen ki. Ráadásul edzeni nem csak ő szokott, hanem a család többi tagja is. Nemrég a lányával közösen mentek el mozogni, amiről Instagram-oldalán tett közzé egy fotót a büszke anyuka. Mindketten ragyognak.

Curtis az apaságról: "Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba"http://www.life.hu/sztarok/20190923-curtis-az-apasagrol-sosoem-gondoltam-volna-hogy-szerelmes-leszek-egy-ferfiba.htmlCurtis őszintén vallott arról, milyen érzéseket ébresztett benne az apaság. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat a Fiesta-botrányban: Csordás Tibi komoly lépésre szánta rá magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-fordulat-a-fiesta-botranyban-csordas-tibi-kezdemenyezte-a-vedjegy-torleset.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a Fiesta körül évek óta pereskedés folyik, most azonban úgy fest, pont kerülhet a dolog végére. TV + SztárokOrigoEmilio nehéz gyermekkoráról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-emilio-nehez-gyermekkorarol-vallott.htmlEmilio élete a zene, de egy szerencsés találkozás kellett ahhoz, hogy ez így lehessen. Nehéz gyermekkoráról vallott könnyes szemmel. TV + SztárokOrigoHajdú Péter fotóival ismét visszaél valaki: szerinte egy beteg állat lehet az illetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-hajdu-peter-fotoival-ismet-visszael-valaki-szerinte-egy-beteg-allat-lehet-az-illeto.htmlHajdú Péter fotóival valamiért különösen sokszor élnek vissza. Ebben az esetben azonban már nem csak az ő, de a gyermekei képeit is felhasználta valaki.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚjra Meghan miatt őrjöng a királyi család: veszélyes utazásra indulna a hercegné a féléves Archie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-es-harry-herceg-archieval-utazna-afrikaba.htmlElső hivatalos utazása előtt áll Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött fia, a féléves Archie. A hercegi pár Afrikába utazna a gyerekükkel, amit a palota azonban nem néz jó szemmel. TV + Sztárok--Polgár Krisztát és családját is utolérte az Amerikában tomboló tornádóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-polgar-kriszta-csaladjat-is-utolerte-az-amerikaban-tombolo-tornado.htmlPolgár Kriszta és családja sem úszta meg a Texasban tomboló tornádót. Az Imelda névre keresztelt trópusi vihar óriási pusztítással csapott le Houstonra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.