Ázsia Expressz 2: Janicsák Veca egyre többet veszekszik férjével - kiakadtak a nézők

Forrás: TV2 -
nézők Ázsia Express Janicsák Veca veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca folyamatosan veszekszik férjével az Ázsia Expressz második évadában. Egyre jobban zúgolódnak a nézők.

Janicsák Veca folyamatosan veszekszik férjével, aki próbálja elhárítani a veszekedéseket, általában sikertelnül. A legutóbbi részben is azt láthattuk, ahogy a kocsiban ülve veszekszenek. A nézők már nem tudják jó szemmel nézni az eseményeket, többen ki is akadtak az énekesnőre. Kommentekben fejezték ki nemtetszésüket.

janicsák veca sírás Forrás: TV2

"Evvel a Vecaval együtt ken élni vagy én nem lennék vagy ő!! Katasztrófa az egész nő! Nagyon okosnak teszi magát!"

"Mind közül a legkiábrándítóbb versenyző Veca. Utálatos, agyon szekírozza szegény Ábelt. Nem jósolok hosszú kapcsolatot nekik."

"Ez egy nagyon beteg kapcsolat mindkét fel részéről . Van akinek ez jó hogy megalázzák tönkre teszik minden nap idegileg ? Akkor maradjon a "Nagy művésznővel ". Szégyen hogy ilyen férfiak vannak."

Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsoltinak megtetszett Demcsák Zsuzsa feneke - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-azsia-expressz-2-gaspar-zsoltinak-megtetszett-demcsak-zsuzsa-feneke-video.htmlGáspár Zsolti megvizsgálta Demcsák Zsuzsa hátsóját és nagyon tetszett neki. Véleményét nem is rejtette véka alá, többször is felemelte Zsuzsa hátizsákját, hogy zavartalanul bámészkodhasson.TV + SztárokOrigoHódi Pamela ledobta a ruháját: egy szál fehérneműben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-hoda-pamela-ledobta-a-ruhajat-egy-szal-fehernemuben-pozolt.htmlHódi Pamela mostanában egyre többet edz, és most meg is mutatta bájait - méghozzá egy szál fehérneműben. TV + SztárokOrigoMégsincs felvétel L.L. Junior kisfiának tragikus balesetéről? Az ügyvédek nyilatkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-megsincs-felvetel-ll-junior-kisfianak-tragikus-baleseterol.htmlL.L. Junior kisfiát egy szabályosan közlekedő autó gázolta halálra. A hároméves Dávidkát azóta eltemették, de a jogi procedúra még nem zárult le. TV + SztárokOrigoA TV2 műsorai átalakulnak októbertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-a-tv2-musorai-atalakulnak-oktobertol.htmlOktóbertől új műsorstruktúrája lesz a csatornának, ez várható az Ázsia Expressz 2 után.TV + SztárokOrigoA TV2 műsorai átalakulnak októbertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-a-tv2-musorai-atalakulnak-oktobertol.htmlOktóbertől új műsorstruktúrája lesz a csatornának, ez várható az Ázsia Expressz 2 után.TV + SztárokOrigoÍgy néz ki az 56 éves Brigitte Nielsen és a kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-igy-nez-ki-az-56-eves-brigitte-nielsen-es-a-kislanya.htmlBrigitte Nielsen 54 évesen adott életet ötödik gyermekének két évvel ezelőtt: ilyen nagy már a kislány.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.